Izvor: Vrele gume arhiva vesti 26.01.2017

Besplatna pomoć na putu uz NISOTEC prozvode

Vrele gume 26.01.2017
Saopštenje: Besplatna pomoć na putu uz NISOTEC prozvode Kompanija NIS je zbog velikog interesovanja potrošača proširila asortiman NISOTEC motornih ulja čijom kupovinom potrošač obezbeđuje pravo na poklon vaučer putne asistencije u okviru akcije… »

VW privremeno stopirao proizvodnju Passata

Vrele gume 26.01.2017
Zbog problema u plasmanu: VW privremeno stopirao proizvodnju Passata Tržište diktira tempo proizvodnje. Zbog smanjenja potražnje za VW Passatom direktori nemačkog automobilskog proizvođača su odlučili da na nekoliko dana prekinu proizvodnju ovog… »

Renault F1 tim se prebacio na BP Castrol gorivo i lubrikante

Vrele gume 26.01.2017
F1: Renault F1 tim se prebacio na BP Castrol gorivo i lubrikante Renault je potvrdio da će se pridružiti McLarenu i prebaciti na BP/Castrol snabdevača gorivom . Zbog nesigurnosti na kraju prošle godine u vezi sa učešćem prethodnog partnera, Totala… »

Nova Formula 1 - američko viđenje privređivanja

Vrele gume 26.01.2017
F1: Nova Formula 1 - američko viđenje privređivanja Kako novi komercijalni šef F1 vidi budućnost ovog sporta. Novi šef Formule 1 za komercijalu je obelodanio četiri ključne oblasti koje čine prioritet novih vlasnika da učine ovaj sport boljim… »

Škoda Kodiaq Scout

Vrele gume 26.01.2017
Noviteti: Škoda Kodiaq Scout Bez ikakve dileme, najpogodniji Škodin model za primanje Scout tretmana je Kodiaq . Novi češki SUV u ovom izdanju, baš kao i Octavia Scout, dolazi sa standardnim pogonom na sve točkove, ima nešto veći klirens, tako da… »

Termalna kamera pokazuje zagrevanje motora

Vrele gume 26.01.2017
Video: Termalna kamera pokazuje zagrevanje motora Česta je polemika, posebno kada je hladno vreme, kao što je sada kod nas, koliko je potrebno vremena da se zagreje motor . Neki vozači odmah kreću u vožnju jer se tako sve brže zagreva dok drugi… »

Kako će Donald Trump da promeni auto industriju u SAD

Vrele gume 26.01.2017
"Američki san više ne postoji. Ali ja planiram da ga vratim i učinim još boljim" (Donald Trump). Da li Donald Trump donosi cunami koji će uzdrmati čitav automobilski svet? Sjedinjene Američke Države (SAD) imaju novog predsednika. Donald Trump je… »