Regioni arhiva vesti 26.01.2017

Magla i hladnoća, sneg na jugu – oko minus četiri

Press 26.01.2017
U Srbiji će danas biti hladno, maglovito i tmurno vreme, ponegde na jugu moguće je slabo provejavanje snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Foto:B92.net Na višim planinama biće pretežno sunčano. Duvaće slab i uglavnom severni… »

Duplirana sredstva za vantelesnu oplodnju

OK radio 26.01.2017
Gradsko veće je na sednici u četvrtak usvojilo novi pravilnik o finansiranju troškova vantelesne oplodnje za parove sa teritorije grada Vranja, saopštila je portparol veća, Zorica Jović. Pravilnik predviđa 400.000 dinara za finansiranje troškova… »

Ni: Na ortopediji 2.400 pacijenata!

OK radio 26.01.2017
U proteklih mesec dana lekari niške Klinike za ortopediju pregledali su bezmalo 2.400 pacijenata, a gotovo dve trećine njih zatražilo je medicinsku pomoć zbog povreda zadobijenih prilkom pada na zaleđeni trotoar ili ulicu, rekao je danas direktor te… »

Ilić: Jovanović isključen iz NS, smeniti Lončara i Mihajlović

Glas Zapadne Srbije 26.01.2017
Čačak - Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić, izjavio je danas da je potpredsednik NS Dragan Jovanović isključen iz te stranke, jer se kako je naveo ponašao suprotnim odlukama Predsedništva i Izvršnog odbora. Ilić tvrdi da je Jovanović "bio na… »

Otvoren konkurs za Đurđevdansku nagradu 2017

iKragujevac 26.01.2017
Odbor za obeležavanje praznika, jubileja i dodelu priznanja Skupštine grada Kragujevca objavio je javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu Godišnje nagrade grada Kragujevca – Đurđevdanske nagrade. Predlozi se u zatvorenoj koverti šalju na… »

Veliki izazov u Velikoj Plani za pirotske košarkaše

Pirotske vesti 26.01.2017
14SHARES Podeli Tvituj Košarkaši Pirota ove subote igraju još jednu tešku utakmicu, ovoga puta protiv Velike Plane na gostujućem terenu. Reč je o ekipi koja je u prvom delu pobedila KK Pirot, sastavljena je od nekoliko internacionalaca, Arsića… »

U pocepanim patikama kroz smetove do škole

Pirotske vesti 26.01.2017
158SHARES Podeli Tvituj Humanitarna organizacija “Dobra vila” mališanima iz škole u babušničkom selu Bratiševac, poklonila je toplu obuću i odeću. Topla zimska obuća najviše će značiti maloj Margareti, učenici četrvtog razreda, koja i po… »

Predsednici opštine Vrbas i Odžaci podneli ostavke

Radio 021 26.01.2017
Predsednik opštine Vrbas Milan Glušac i predsednik opštine Odžaci Dušan Marijan podneli su danas ostavke na te funkcije, a glavni razlozi su ušteda u budžetu koja će se dobiti spajanjem lokalnih i predsedničkih izbora. "Redovni lokalni izbori za… »

Lokalni akcioni plan zapošljavanja grada Kragujevca

iKragujevac 26.01.2017
Prioritet u 2017. godini je podrška samozapošljavanju i zapošljavanje lica koja na posao čekaju duže od 12 meseci – rekla je Nataša Pešić - Radosavljević načelnik Gradske uprave za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj… »

Da li je sistem socijalne zaštite dovoljno dostupan Romima?

Ritam grada Kg 26.01.2017
U okviru projekta Romskog informativnog centra “Podrška romskoj zajednici u korišćenju usluga sistema socijalne zaštite“ u Kragujevcu je danas održan okrugli sto na temu “Dostupnost sistema socijalne zaštite romskoj zajednici“. “Projektom… »