Regioni arhiva vesti 26.01.2017

Minus, pa sneg: Ledara i danas

Telegraf 26.01.2017
Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus četiri, a najviša dnevna od minus četiri do nula stepeni. U Srbiji će i danas biti hladno, u većem delu zemlje biće maglovito i tmurno, a ponegde, uglavnom na jugu, moguće je provejavanje slabog… »

Dupliran iznos novčane pomoći za vantelesnu oplodnju

Jugmedia 26.01.2017
Izdvajanje novca iz budžeta Vranja ,za proces vantelesne oplodnje ,uvećan je na 400.000 dinara, odluka je Gradskog veća na poslednjoj održanoj sednici. Pravilnik o finansiranju troškova vantelesne oplodnje za parove sa teritorije grada Vranja osim… »

Led uzima danak u Nišu, na ortopediji 2.400 pacijenata

Slobodna Evropa 26.01.2017
U proteklih mesec dana lekari niške Klinike za ortopediju pregledali su bezmalo 2.400 pacijenata, a gotovo dve trećine njih zatražilo je medicinsku pomoć zbog povreda zadobijenih prilkom pada na zaleđeni trotoar ili ulicu, rekao je danas agenciji… »

Lončar: Ilić je moju fotografiju kupio od fudbalera

Radio 021 26.01.2017
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da nikada nije bio u vili zemunskog klana u Šilerovoj ulici i dodao da njegova ostavka nije sporna, ako je razlog za to fotografija nastala u vreme kada je operisao oca šefa tog klana Dušana Spasojevića… »

Otvoren konkurs za Đurđevdansku nagradu 2017

iKragujevac 26.01.2017
Odbor za obeležavanje praznika, jubileja i dodelu priznanja Skupštine grada Kragujevca objavio je javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu Godišnje nagrade grada Kragujevca – Đurđevdanske nagrade. Predlozi se u zatvorenoj koverti šalju na… »

Veliki izazov u Velikoj Plani za pirotske košarkaše

Pirotske vesti 26.01.2017
14SHARES Podeli Tvituj Košarkaši Pirota ove subote igraju još jednu tešku utakmicu, ovoga puta protiv Velike Plane na gostujućem terenu. Reč je o ekipi koja je u prvom delu pobedila KK Pirot, sastavljena je od nekoliko internacionalaca, Arsića… »

U pocepanim patikama kroz smetove do škole

Pirotske vesti 26.01.2017
158SHARES Podeli Tvituj Humanitarna organizacija “Dobra vila” mališanima iz škole u babušničkom selu Bratiševac, poklonila je toplu obuću i odeću. Topla zimska obuća najviše će značiti maloj Margareti, učenici četrvtog razreda, koja i po… »

Predsednici opštine Vrbas i Odžaci podneli ostavke

Radio 021 26.01.2017
Predsednik opštine Vrbas Milan Glušac i predsednik opštine Odžaci Dušan Marijan podneli su danas ostavke na te funkcije, a glavni razlozi su ušteda u budžetu koja će se dobiti spajanjem lokalnih i predsedničkih izbora. "Redovni lokalni izbori za… »

Lokalni akcioni plan zapošljavanja grada Kragujevca

iKragujevac 26.01.2017
Prioritet u 2017. godini je podrška samozapošljavanju i zapošljavanje lica koja na posao čekaju duže od 12 meseci – rekla je Nataša Pešić - Radosavljević načelnik Gradske uprave za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj… »

Dostupnost sistema socijalne zaštite romskoj zajednici

iKragujevac 26.01.2017
U okviru projekta Romskog informativnog centra “Podrška romskoj zajednici u korišćenju usluga sistema socijalne zaštite“ u Kragujevcu održan je okrugli sto na temu “Dostupnost sistema socijalne zaštite romskoj zajednici“. Projektom… »