Zabava arhiva vesti 26.01.2017

Razvodi se Scarlett Johansson (ponovo)

MTV Srbija 26.01.2017
Muškarci se raduju jer je jedna od najlepših žena sveta opet slobodna ali sigurni smo da njoj nije lako... Scarlett i Francuz Romain Dauriac su, navodno, odvojeni već od prošlog leta, sudeći po izvoru koji je rekao ovo za magazin People. I dok je… »

Predsedniku Češke stara ljubav poslala cveće

Beta 26.01.2017
Predsednik Češke Miloš Zeman (72) ispričao je tokom obilaska zapadne Češke u banji Konstantinove laznje, da je tu 55 godina ranije, kao 17-godišnjak, bio u društvu sa svojom prvom ljubavi, koja ga je sada iznenadila buketom cveća koje mu je… »

(Video) Zbog sukoba sa majom Nikolić: Zorica Brunclik napustila snimanje Pinkovih Zvezda!

Kurir 26.01.2017
Koleginice Maja Nikolić i Zorica Brunclik retko kad mogu da pronađu zajednički jezik od trenutka kada su se zajedno našle u crvenim stolicama "Pinkovih zvezda". Međutim, čini se da će u subotu doći do ozbiljne rasprave zbog čega je Zorica… »

Propast porodice Vanderbilt: Kako spiskati bogatstvo u 3 koraka

Press 26.01.2017
Porodica Vanderbilt bila je jedna od najbogatijih u američkoj istoriji, ali se vremenom njeno bogatstvo topilo i postepeno nestajalo. foto: blic.rs Sve je počelo s jednim Komodorom, kako je bio nadimak Kornelijusa Vanderbilta. On je već s 11 godina… »

Pet najluđih nacističkih teorija zavere

Press 26.01.2017
Dokumentarna serija “Lov na Hitlera” na kanalu “History” posvećena je ideji da nemački diktator nije izvršio samoubistvo u svom bunkeru 30. aprila 1945. Ovo je pet najpoznatijih teorija zavere. foto: blic.rs 1. Hitler je pobegao u Južnu… »

Oporavlja se kod kuće: Milena Dravić: Ne osećam se dobro

Blic 26.01.2017
Nakon što je prošle godine objavljeno da se Milena Dravić (76) nalazi u bolnici na lečenju, javnost u regionu sa zebnjom prati dešavanja vezana za jednu od najvećih glumica na ovim prostorima. Nakon što je otpuštena iz bolnice, izvori iz… »

Čuveni naučnik pre 20 godina predvideo svet u kojem vlada Tramp

Press 26.01.2017
Slavni astrofizičar i jedan od najvećih promotera nauke 20. veka Karl Sejgan u svojoj knjizi je predvideo svet u kojem se po svemu sudeći nalazimo danas. foto: blic.rs Sejgan, autor dokumentarne serije 'Kosmos' i saradnik NASA, većinu svog životnog… »

Madona: Ne usvajam još dvoje dece iz Malavija

Press 26.01.2017
Izvori bliski sudu u Malaviju saopštili su ranije danas da sud razmatra Madonin zahtev za usvajanje dvoje dece i dodali da takva procedura mora da ide preko sudskih organa. foto: blic.rs Lokalni mediji su danas preneli da je Madona lično podnela zahtev… »

Stop, stop, stop, smej se... (foto, video)

Mondo 26.01.2017
Pogledajte plavog takmičara, a onda i reč ispisanu na ekranu... Poslednja epizoda TV " Slagalice" slatko je nasmejala jednog takmičara i usijala društvene mreže. U prvoj igri po kojoj poznati kviz i nosi ime, slova na ekranu su ispisala reč "vutra"… »

Tragičan kraj: “Svi su ga zaboravili, a borio se s demencijom”

Press 26.01.2017
Gordon Kej, publici najpoznatiji po ulozi Renea u BBC-jevoj seriji "Alo, Alo", preminuo je u ponedeljak. foto: b92.net Legendarni glumac se tokom poslednje godine borio s demencijom, a poslednje dane života proveo je u domu za stare. Utvrđeno je da je… »