Zabava arhiva vesti 26.01.2017

Skarlet Johanson se razvodi posle dve godine braka

Press 26.01.2017
Američka glumica Skarlet Johanson posle dve godine braka razvodi se od Romena Dorijaka, bivšeg francuskog novinara. foto: blic.rs Kako prenosi "Time", a piše "People", nepoznati izvor je potvrdio ovu informaciju, uz napomenu da su rastavljeni od leta… »

Predsedniku Češke stara ljubav poslala cveće

Beta 26.01.2017
Predsednik Češke Miloš Zeman (72) ispričao je tokom obilaska zapadne Češke u banji Konstantinove laznje, da je tu 55 godina ranije, kao 17-godišnjak, bio u društvu sa svojom prvom ljubavi, koja ga je sada iznenadila buketom cveća koje mu je… »

VIDEO: Zorica napustila "Pinkove zvezde", evo zbog koga

Vesti online 26.01.2017
Žiri se taman opustio i uživao u dobroj muzici koju su otpevali kandidati sa vrhunskim glasovnim sposobnostima, međutim ubrzo su nastavili po starom. Opet nova svađa, a akteri Maja i Zorica. Naime, Maja Nikolić je konstantno upadala u reč Zorici… »

Propast porodice Vanderbilt: Kako spiskati bogatstvo u 3 koraka

Press 26.01.2017
Porodica Vanderbilt bila je jedna od najbogatijih u američkoj istoriji, ali se vremenom njeno bogatstvo topilo i postepeno nestajalo. foto: blic.rs Sve je počelo s jednim Komodorom, kako je bio nadimak Kornelijusa Vanderbilta. On je već s 11 godina… »

Pet najluđih nacističkih teorija zavere

Press 26.01.2017
Dokumentarna serija “Lov na Hitlera” na kanalu “History” posvećena je ideji da nemački diktator nije izvršio samoubistvo u svom bunkeru 30. aprila 1945. Ovo je pet najpoznatijih teorija zavere. foto: blic.rs 1. Hitler je pobegao u Južnu… »

Milena Dravić: Ne osećam se dobro, imam i ja pravo da budem bolesna

Svet 26.01.2017
Javnost u regionu sa zebnjom prati zdravstveno stanje Milene Dravić otkako je prošle godine morala da potraži pomoć lekara, zbog čega je zadržana u bolnici. Pošto je otpuštena iz bolnice, izvori iz glumičinog okruženja govorili su da je njeno… »

Čuveni naučnik pre 20 godina predvideo svet u kojem vlada Tramp

Press 26.01.2017
Slavni astrofizičar i jedan od najvećih promotera nauke 20. veka Karl Sejgan u svojoj knjizi je predvideo svet u kojem se po svemu sudeći nalazimo danas. foto: blic.rs Sejgan, autor dokumentarne serije 'Kosmos' i saradnik NASA, većinu svog životnog… »

Malo se iznervirala: Madona: Ne usvajam još dvoje dece iz Malavija

Blic 25.01.2017
Izvori bliski sudu u Malaviju saopštili su ranije danas da sud razmatra Madonin zahtev za usvajanje dvoje dece i dodali da takva procedura mora da ide preko sudskih organa. Lokalni mediji su danas preneli da je Madona lično podnela zahtev sudu u glavnom… »

Stop, stop, stop, smej se... (foto, video)

Mondo 26.01.2017
Pogledajte plavog takmičara, a onda i reč ispisanu na ekranu... Poslednja epizoda TV " Slagalice" slatko je nasmejala jednog takmičara i usijala društvene mreže. U prvoj igri po kojoj poznati kviz i nosi ime, slova na ekranu su ispisala reč "vutra"… »

Tragičan kraj: “Svi su ga zaboravili, a borio se s demencijom”

Press 26.01.2017
Gordon Kej, publici najpoznatiji po ulozi Renea u BBC-jevoj seriji "Alo, Alo", preminuo je u ponedeljak. foto: b92.net Legendarni glumac se tokom poslednje godine borio s demencijom, a poslednje dane života proveo je u domu za stare. Utvrđeno je da je… »