Vojvodina arhiva vesti 26.01.2017

Ivani Španović Februarska nagrada N.Sada

RTV 26.01.2017
NOVI SAD - Odbornici Skupštine Grada Novog Sada danas su na svečanoj sednici doneli odluku da se Februarska nagrada Grada Novog Sada za 2016. godinu dodeli atletičarki Ivani Španović. Za taj predlog glasalo je svih 72 prisutna odbornika. Predsednica… »

Venac na spomenik žrtvama Holokausta

RTV 26.01.2017
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je na Jevrejskom groblju u Novom Sadu položio venac na spomenik žrtvama Holokausta, a povodom 27. janura Međunarodnog dana sećanja na Holokaust. Vučević je tom prilikom rekao da se… »

NOVOSADSKA POLICIJA: Titeljani ukrali 46 stubova sa autoputa

Moj Novi Sad 26.01.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv tri osobe, osumnjičene za krađu na štetu Javnog preduzeća "Putevi Srbije". Policija je oko 2 sata, na Temerinskom putu, pronašla osumnjičene nekoliko sati… »

Rebić i tužioci upoznali roditelje Barbare Vitez sa slučajem

RTV 26.01.2017
BEOGRAD - Roditeljima devojčice Barbare Vitez (15) iz Sente, koja je nestala 25. novembra prošle godine, danas je omogućen uvid u kompletan predmet njenog slučaja, saopštio je MUP. U toku razgovora sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, višim… »

U Kisačkoj pretučen žandar, policija se još ne oglašava

Radio 021 26.01.2017
U sukobu koji se dogodio preksinoć u Kisačkoj ulici brutalno je pretučen pripadnik novosadskog odreda žandarmerije, saznaje 021. Sem što je pretučen, Boris J. (34) je i ranjen iz pištolja, a batine je dobila i njegova žena sa kojom se vraćao od… »

Ostavke predsednika opština Vrbas i Odžaci

RTV 26.01.2017
VRBAS, ODŽACI - Srpska napredna stranka saopštila je danas da su njeni članovi koji su na funkcijama predsednika opština Vrbas i Odžaci podneli ostavke na te funkcije, kako bi uz predsedničke izbore, u tim opštinama bili održani i lokalni. Ostavke… »

Pakistanci uhapšeni zbog pokušaja ubistva

RTV 26.01.2017
SUBOTICA - Policija u Subotici uhapsila je pakistanske državljane A.S. i S.H, zbog sumnje da su najpre verbalno, a potom i fizički napali svog sunarodnika i dva Avganistanca i naneli im teške i lake telesne povrede, objavljeno je danas na sajtu MUP-a… »

I oni odoše od velje: Nova Srbija u Južnom Banatu prešla u SNS!

Srbija danas 26.01.2017
Svi opštinski i gradski odbori Nove Srbije u Južnom Banatu prelaze u Srpsku naprednu Stranku. Predsednik južnobanatskog okružnog odbora NS, član Izvršnog odbora, i predsednik GO Pančevo, Miodrag Radojković, izjavio je da funkcionere i člansto ne… »

Sremski Karlovci bez vode do 13 sati

RTV 26.01.2017
SREMSKI KARLOVCI - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Sremski Karlovci i naselje Širine, saopšteno je iz JKP "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »

Detaljan pregled kamiona na granicama zbog migranata

N1 Info 26.01.2017
Kamioni čekaju satima na izlazima iz Srbije ka Mađarskoj i Hrvatskoj, a najveće kolone su na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Batrovci. Uzrok je detaljan pregled kamiona koji pogranične službe susednih zemalja sprovode u potrazi za migrantima… »