Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 03.02.2017

Tablice važe trajno, ali se uvodi jedna nova promena

Glas Zapadne Srbije 03.02.2017
Umesto produženja važenja registarskih tablica za automobile za još dve godine, kako je prvobitno bilo najavljeno, priprema se uredba po kojoj će one važiti dokle god su neoštećene Prema postojećem Zakonu o bezbednosti saobraćaja Srbije rok za… »

Predaja oružja do 5. marta

Glas Zapadne Srbije 03.02.2017
Čačak - Fizička lica koja imaju odobrenje za držanje trofejnog oružja dužna su da do 5. marta ove godine to oružje preregistruju, prodaju, onesposobe ili predaju bez naknade u korist Republike Srbije, saopšteno je iz PU Čačak. Nepostupanje po… »

Može li Srbin da živi od govornice

Glas Zapadne Srbije 03.02.2017
Čačak – Može li pošten Srbin da živi od govornice? Onaj što je proizvodi teško, drugi koji je koristi mnogo lakše. To je i iskustvo Zorana Rabrenovića (48) iz Čačka, koji u porodičnom preduzeću „Hrabren” godinama izrađuje stalke za… »

Lopovi pretukli starca, pa mu pretili da će ga šuriti vrelom vodom

Glas Zapadne Srbije 03.02.2017
Ljig – Dvojica maskiranih pljačkaša pretukli Radomira Radojevića (87) u selu Liplje kod Ljiga. Zbog plena od 3.000 dinara oni su starca tukli puna dva sata da bi im priznao gde je sakrio pare od prodaje ovaca! Nesrećni čovek je zadobio brojne… »

Vučić: Prioritet autoput od Beograda do Bara

Glas Zapadne Srbije 03.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vucić danas je premijeru Crne Gore Dušku Markoviću zahvalio na tome što je Srbija prva zemlja koju je posetio od kada je izabran na tu funkciju i istakao dobre prijateljske odnsoe dve zemlje a kao ekonomsku saradnju i rad na… »

Velimir Stanojević napustio Novu Srbiju

Glas Zapadne Srbije 03.02.2017
Potpredsednik Nove Srbije (NS) Velimir Stanojević podneo je ostavku na tu funkciju i napustio stranku zbog, kako je rekao, raskida koalicije NS i Srpske napredne stranke i podrške koju ona daje Vuku Jeremiću, koji je najavio kandidaturu na… »

Ivić: Novi poslanički klub nije klub Vuka Jeremića

Glas Zapadne Srbije 03.02.2017
Skupštini Srbije danas je formiran novi poslanički klub „Za spas Srbije - Nova Srbija”, čija će predsednica biti Sanda Rašković Ivić, koja kaže da to neće biti poslanički klub predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. U poslaničkom klubu će… »

Produženo radno vreme šaltera PU

Glas Zapadne Srbije 03.02.2017
Čačak – Radno vreme šaltera upravnih poslova u Policijskoj upravi Čačak biće produženo u februaru, zbog povećanog broja zahteva za zamenu ličnih karti na starom obrascu. Kako je saopšteno iz PU šalteri će raditi svakog radnog dana i subotom… »

Prvi dogovori o izgradnji bedema nad Bjelicom

Glas Zapadne Srbije 03.02.2017
Lučani - Nakon potpisanog ugovora sa izvođačima radova o izgradnji i uređenju zaštitnog bedema pored reke Bjelice, danas je u opštini Lučani usledio prvi susret glavnih nosilaca posla, predstavnika Srbijavoda i izvođača radova sa predstavnicima… »

"Sloboda" povećala proizvodnju za 70 odsto

Glas Zapadne Srbije 03.02.2017
Čačak - Kompanija "Sloboda" je tokom protekle godine povećala robnu proizvodnju u odnosu na 2015. godinu za 70 odsto, rečeno je danas prilikom posete ministra odbrane Zorana Đorđević, ovom namenskom preduzeću. Đorđević je, tokom obilaska hale… »