Izvor: OK radio arhiva vesti 03.02.2017

SNS: Antić je če gevara virtuelne stvarnosti

OK radio 03.02.2017
Povodom najnovijih istupa šefa SPS-a u Vranju Zorana Antića oglasio se i GrO SNS-a, saopštenjem za javnost. Ovaj tekst gotovo je nemoguće profesionalno složiti, pa ga zto prenosimo u celini. - Čitajući žalopojku Zorana Antića jasno je i… »

Majka se predomislila, Bogdan ode kući

OK radio 03.02.2017
Dečak Bogdan, koga su roditelji odmah po rođenju ostavili u vranjskom Porodilištu, ipak ide svojoj kući, potvrdio je Goran Radojičić, načelnik Odeljenja ginekologije u Bolnice u Vranju. - Roditelji su se javili da će da preuzmu dete, beba je u… »

Komisija: Nepravilnosti na sve strane

OK radio 03.02.2017
Specijalna komisija koju je formiralo Gradsko veće grada Vranja utvrdila je brojne nepravilnosti u realizaciji javnih nabavki koje su mesne zajednice sprovodile za rekonstrukciju i održavanje seoskih puteva, saopšteno je na konferenciji za novinare… »

Ni: Pas na zebri ujeo radnika "Laste"

OK radio 03.02.2017
Radnika poslovnice „Laste” u Nišu R. T. ujeo je pas lutalica 2. februara oko 10.30 dok je prelazio pešački prelaz u Bulevaru 12. februara kod autobuske stanice. - Okrenuo sam se i video psa lutalicu koji je išao za mnom. Da nisam imao debele… »

Dugovi gase semafore

OK radio 03.02.2017
Semafori na raskrsnici kod O.Š. „Radoje Domanović“ u Vranju su nedeljama u kvaru, a ovlašćeni serviser, beogradska firma „Beoelektro“ kao razlog zašto se ne popravljaju navodi neizmireno dugovanje, kažu iz „Vodovoda“. Semafori na ovoj… »

Protiv Popovića dve optužnice

OK radio 03.02.2017
Osnovno javno tužilaštvo u Vranju podiglo je optužni predlog protiv Dragana Popovića, donedavnog direktora UP “Vranje”. Mirjana Vukojičić Jović, portparol OJT u Vranju, potvrdila je da postoje dva optužna predloga protiv Dragana Popovića. -… »

Damask: Granatirana ruska ambasada

OK radio 03.02.2017
Moskva -- Ministarstvo spoljnih poslova Rusije objavilo je da je juče i danas granatirana ruska ambasada u sirijskoj prestonici Damasku, pri čemu niko nije povređen. Navedeno je da je jedna od granata pogodila prostor između kancelarijskog i… »

Formiran poslanički klub "Za spas Srbije"

OK radio 03.02.2017
BEOGRAD - U Skupštini Srbije u petak je formiran novi opozicioni poslanički klub "Za spas Srbije" čiji će predsednik biti bivša predsednica i poslanica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić. Njima će se, kako je rečeno… »

Nađena bomba od 250 kg na gradilištu "Beograda na vodi"

OK radio 03.02.2017
Beograd -- U nedelju 5. februara biće deaktivirana bomba pronađena na gradilištu Beograda na vodi. Građani koji žive u blizini će dobiti obaveštenje kako da postupaju da njihova bezbednost ne bi bila ugrožena, izjavio je načelnik sektora za… »

Kolinda: Prerano se priča, nije to ni pravi vojni rok

OK radio 03.02.2017
Dubrovnik -- Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović ocenila je u Dubrovniku da su priče o ponovnom uvođenju vojnog roka preuranjene. Kako je rekla, ona "to ne bi tako ni nazvala" s obzirom na to da je reč o nekoliko sedmica u kojima bi mladići… »