Izvor: Telegraf arhiva vesti 03.02.2017

Dejvis kup: Srbija vodi sa 2:0 posle prvog dana! Rus predao Đokoviću u četvrtom setu! (foto)

Telegraf 03.02.2017
Đoković je izgubio prvi set, ali je u sledeća dva razbio Rusa i Srbija vodi sa 2:0 posle prvog dana takmičenja. Posle velike borbe Novak Đoković je pobedio Danila Medvedeva sa 2:1 i prekidom meča u četvrtom setu. Srbija vodi sa 2:0 posle prvog… »

Šef NATO na Kosovu: Politički lideri Beograda i Prištine da spuste tenzije

Telegraf 03.02.2017
NATO će nastaviti da doprinosi stabilnosti i bezbednosti na Kosovu, rekao je Stoltenberg. Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je, uoči današnje posete Kosovu, da politički lideri u Beogradu i Prištini moraju da spuste tenzije, prenosi… »

Napad teroriste kamikaze: Stravični detalji albanskog paklenog plana za zaustavljanje "srpskog voza"

Telegraf 03.02.2017
Aleksandar Vučić otkrio kako je jedan od albanskih terorista bio pripreman da se kao mašinovođa žrtvuje i sa lokomotivom iz suprotnog smera zakuca u voz koji je pošao iz Beograda. Pažnja cele Srbije 14. januara bila je usmerena u putovanje jednog… »

Pronađena bomba na gradilištu Beograda na vodi! Evo kada će biti bezbedno uklonjena

Telegraf 03.02.2017
Marić je naveo da će biti promenjen i režim saobraćaja na mostu Gazela i da će sve u radijusu od 500 metara od mesta pronalaska biti zaštićeno. U nedelju, 5. februara, biće deaktivirana bomba pronađena na gradilištu Beograda na vodi, a građani… »

Novi crnogorski premijer u Beogradu: Vučić dočekao Markovića ispred Palate "Srbija"

Telegraf 03.02.2017
Crnogorskog premijera i delegaciju ispred Palate Srbija dočekali su premijer Srbije Aleksandar Vučić i više ministara. Predsednik crnogorske vlade Duško Marković doputovao je danas u dvodnevnu posetu Srbiji gde će sa najvišim zvaničnicima Srbije… »

Političari u Hrvatskoj hoće u rat, a većina njih vojsku nije služila: Evo koji ministri nisu bili ni blizu kasarne

Telegraf 03.02.2017
Prema dostupnim informacijama ni ministar spoljnih poslova Davor Ivo Stier nije bio u vojsci, kao ni ministar rada Tomislav Ćorić, koji je bio oslobođen. Predsednik Vlade Andrej Plenković nije odslužio vojni rok, saznalo se iz izvora bliskih… »

Za organizaciju FEST-a grad Beograd je izdvojio 24 miliona dinara

Telegraf 03.02.2017
Na FEST-u biće prikazano 95 filmova, dok je za najmlađu publiku organizovan Festić, sa projekcijama vikendom od 11 časova u Centru Sava. Grad Beograd izdvojio je 24 miliona dinara za organizaciju ovogodišnjeg Međunarodnog filmskog festivala FEST… »

Iran uzvraća trampu udarac: Odbili vize američkim sportistima (VIDEO)

Telegraf 03.02.2017
- S obzirom na politiku američke administracije, ministarstvo spoljnih poslova bilo je prisiljeno da se suprotstavi dolasku rvačkog tima SAD-a. Iran je odbio da odobri vizu rvačkom timu SAD-a koja je u toj zemlji trebala da učestvuje na svetskom… »

Vesić: Na proleće počinju radovi na kanalizaciji u Krnjači

Telegraf 03.02.2017
Za tu namenu izdvojeno je oko 90 miliona dinara, precizirao je Vesić i dodao da će biti izgrađeno sedam kilometara kanalizacione mreže. Radovi na izgradnji kanalizacione mreže u naselju Krnjača, odnosno Bloku braće Marić, trebalo bi da počnu… »

Projekat 500 zadruga u 500 sela Srbije: Stižu bolji dani za život na selu (foto)

Telegraf 03.02.2017
Hoćemo da individualni poljoprivredni proizvođači i zemljoradnici imaju mesto gde mogu da ponude svoje proizvode, gde mogu da kupe repromaterijal, da se obrate za savet i pomoć - rekao je Milan Krkobabić. Ministar Milan Krkobabić, zadužen za… »