Automobili arhiva vesti 06.02.2017

Ukradeni Jaguar Land Rover motori vredni 3 miliona funti

Auto blog 06.02.2017
Jaguar Land Rover je doživeo peh kao iz filmova u prošli utorak. Naime, grupa kriminalaca je ukrala kamion i u njega smestila motore iz JLR fabrike u Solihalu, vredne 3 miliona funti. Uprkos činjenici da su bezbednosne kamere snimale sve, lopovi nisu… »

U vozilima iz serije Renault Trucks D bezbedni i tokom zime

Auto blog 06.02.2017
U vozila iz serije Renault Trucks D može da se ugradi oprema posebno konstruisana i napravljena za najteže vremenske uslove. Vozila opremljena automatskim lancima za sneg i grejačima vetrobranskog stakla su potpuno bezbedna i kada se uhvate u koštac… »

Novi Audi Q5 na probi "Novosti"

Auto blog 06.02.2017
Novi "audi Q5", druga generacija ovog veoma popularnog SUV vozila, "ne primećuje" otežane uslove vožnje. Moćni agregati, "kvatro pogon" uz prostranu i udobnu kabinu, dočaraće savršen osećaj uživanja Novi "audi Q5" je istovremeno i lako i teško… »

Koliko su današnji modeli bezbedniji od onih pre 20 god

Press 06.02.2017
Proizvođači automobila neprestano rade na unapređenju bezbednosti novih modela. Na to ih, između stalog, podstiču i rezultati ostvareni na "kreš testovima" nezavisinih organizacija za ispitivanje bezbednosti vozila, kao što je EuroNCAP. foto… »

Premijera: Opel Insignia Sports Tourer za 2017.

Press 06.02.2017
Posle limuzinske verzije, Opel je predstavio i novu Insigniju karavan. foto: b92.net Prošlo je dva meseca otkako su objavljene prve fotografije i tehnički detalji standardne Insignije druge generacije, a Opel je sada otkrio i Sports Tourer varijantu… »

"Fijat tipo": put oko sveta za 133 dana

Moj auto 06.02.2017
Turski novinar Okan Altan došao je na ideju da u avanturi dugoj 41.000 kilometara, što je dužina jedaka obimu zemljine kugle, isproba kvalitete Fijatovog "tipa" - uspeo je u poduhvatu za čiju realizaciju su mu trebala 133 dana…. Tokom… »

Kako se cenkati prilikom kupoprodaje automobila?

Sandžak haber 06.02.2017
Prodajete ili kupujete polovan automobil? Svesni ste da morate da pregovarate, ili narodski rečeno cenkate, ali kako? Cenkanje je veoma komplikovana tema, iako na prvi pogled deluje da tu nema velike filozofije. Ako kupujete, trudite se da izvučete što… »

Novi Opel Insignia Sports Tourer i zvanično

Sandžak haber 06.02.2017
Opel je početkom decembra objavio prve detalje i zvanične slike o novoj generaciji Insignije, koja će se i dalje nuditi u nekoliko karoserijskih verzija. Nakon regularne Insignije Grand Sport sada je pred nama i karavan izdanje (Insignia Sports… »

Prostrana i sportski orijentisana: Nova Opel Ingsignia Sports Tourer

Auto magazin 06.02.2017
Potpuno nova Opel Insignia Sports Tourer je u ekstremno dobroj formi. Prati primer sportske orijentacije, koji je postavio veliki kupe, a uz to je beskompromisno prostrana sa ponudom bezbednosti za primer, što i priliči istinskoj perjanici. Druga… »

Stiže novi terenac: Mercedes priprema još jednu ekskluzivu (video)

BK TV 06.02.2017
Nemački proizvođač ponudiće kupcima sa dubljim džepom model G65 AMG 4x4² sa otvorenim krovom i V12 motorom. Posle modela G500 4x4², koji košta preko 220.000 evra, na tržište uskoro stiže još jedan ekskluzivni terenac sa "troktakom zvezdom"… »