Beograd arhiva vesti 06.02.2017

Vesić: Sprečićemo zloupotrebu prava na odštetu

Studio B 06.02.2017
Grad Beograd je tokom 2016. godine na ime vansudskih poravnanja za naknadu šteta nastalih usled napada napuštenih životinja isplatio 24 miliona dinara, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić na okruglom stolu „Odštetni zahtevi – efekti na… »

Horor u Rakovici: Poginuo mladić, udario ga voz

Telegraf 06.02.2017
Nesreća se dogodila u 20:49, a nastradala je mlađa osoba muškog pola. Jedna osoba poginula je sinoć kada je na nju naleteo voz na Železničkoj stanici Rakovica, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. NESREĆA KOD MALOG ZVORNIKA: Voz… »

Uplata prvog kvartala godišnjeg poreza na imovinu do 14. februara

Studio B 06.02.2017
Sekretarijat za javne prihode obaveštava poreske obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 14. februar rok za uplatu obaveze za prvi kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2017. godinu. Iznos poreske obaveze koju treba izmiriti na… »

Popodnevni špic: Gužve na Brankovom mostu, Gazeli, Takovskoj, Autokomandi...

Blic 06.02.2017
Popodnevni špic je u toku u glavnom gradu, a kako javljaju taksisti najveće gužve su na Brankovom mostu, Gazeli, Autokomandi, Takovskoj... - Veća gužva je u Bulevaru Mihajla Pupina u pravcu ka gradu i na Brankovom mostu i Gazeli ka gradu od… »

Svaki dan ih viđate, a ovo ne znate: Tužna priča koju kriju ljudi s kojima stalno putujete u GSP

Kurir 06.02.2017
U ovom brzom vremenu, retko razmišljamo o ljudima pored kojih "samo prolazimo". Ali, ako zastanete i pogledate te likove s kojima se svakodnevno susrećete na ulicama, u radnjama, u autobusima, ako ih zaista pogledate, možete na njima pročitati priče… »

Kompjuteri za žene u Sigurnoj kući

Studio B 06.02.2017
Članovi Gradskog veća Mirjana Milutinović i Dragomir Petronijević, zajedno sa direktorom Centra za socijalno preduzetništvo Miodragom Pešićem, obišli su danas Sigurnu kuću i korisnicama uručili računare koji će im olakšati pohađanje kurseva… »

Deo Barajeva sutra bez vode

Blic 06.02.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Barajevo sutra od šest do 24 sata bez vode će ostati potrošači u selu Ravni Gaj i naseljima Lisović i Beljina. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna. Mole se… »

Nezapamćeni akt humanosti: Milica je napustila svoj stan, kako bi mala Olivera imala topao krevet

Kurir 06.02.2017
Olivera Marković (10) dobila je stan u Beogradu na privremeno korišćenje! Milica Ignjatović (35), duboko ganuta okolnostima i teškom životnom pričom male Olivere, odlučila je da Markovićima ustupi na korišćenje stan na Čukarici u kojem… »

Titraj na tapiserijama

Politika 06.02.2017
Tapiserije od ručno bojene vune, smeštene u drvene ramove velikih formata, obogatile su prostor Kulturnog centra „Grad”. Pod ovim krovom izložbu „Titraj” priredili su umetnički i bračni par Emilija Radojičić i Mario Kolarić. Pred publikom… »

A čija je bomba

Politika 06.02.2017
Društvene mreže se usijale od komentara o uništavanju eksplozivne naprave. U nedeljno jutro uništavanje bombe u centru prestonice nije mnogo uznemirilo Beograđane, ali su zato eksplodirale društvene mreže. Kolike pripreme, a puklo ko jača petarda… »