Izvor: Alo arhiva vesti 06.02.2017

Josipović: HDZ žmuri na ustašofiliju

Alo 06.02.2017
Bivši predsednik Hrvatske Ivo Josipović smatra da HDZ "žmuri na ustašofiliju" a da vodeći političari u Hrvatskoj i deo medija imaju kompleks Srbije i boje se da udju u otvoreni dijalog i traženje najboljih rešenja za dve države. "Opterećeni su… »

U Zagrebu bolnica za lečenje od interneta

Alo 06.02.2017
U Hrvatskoj otvaraju novu dnevnu bolnicu koja će lečiti zavisnike od interneta, a to je, uglavnom, mlađa populacija. U zagrebačkoj psihijatrijskoj bolnici "Sveti Ivan" uskoro otvaraju ustanovu koja će se baviti osobama koje "žive na internetu"… »

Suđenje Glavašu ipak u Zagrebu

Alo 06.02.2017
Vrhovni sud Hrvatske odbio je zahtev da se ponovljeno suđenje prvookrivljenom u slučajevima "garaža" i "selotejp" Branimiru Glavašu vodi u Osijeku. Zahtev za promenu tzv. mesne nadležnosti podneo je optuženi Dino Kontić početkom avgusta prošle… »

Izašli u grad i nestali, pa nađeni mrtvi

Alo 06.02.2017
Potraga za trojicom Zeničana Amarom Kozlićem, Harunom Delićem i Almenom Begovićem, koja traje od subote uveče završena je jer su mladići pronađeni mrtvi. Kozlić, Delić i Begović nestali su u subotu uveče pošto su izašli iz diskoteke Label u… »

Novi gradonačelnik Sarajeva je Abdul Skaka

Alo 06.02.2017
Abdulah Skaka (SDA) danas je na sednici Gradskog veća izabran za novog gradonačelnika Sarajeva. Za Skaku je glasalo 16 od 28 gradskih većnika. On je izabran za gradonačelnika s obzirom na to da su SDA i SBB osigurali većinu u novom sazivu Gradskog… »

Svaki peti testirani Crnogorac nije otac deteta

Alo 06.02.2017
Svaka peta DNK analiza u Crnoj Gori negira očinstvo, odnosno dokazuje da pretpostavljena osoba nije otac deteta. To je, prema rečima direktora Poliklinike Filipović Mladena Filipovića, i statistika drugih evropskih zemalja, pišu podgoričke… »

Ovde je najbolje!

Alo 06.02.2017
Gunar Sombi, jedini Laponac u Srbiji, stanovnik je Beograda od 2006. godine, nakon što je živeo i radio u mnogim zemljama, a Srbiju smatra najboljom - zbog klimatskih uslova s kratkim zimama, odlične hrane i dobre rakije, a najviše zbog srdačnih i… »

Janković: Ja sam svoju misiju završio

Alo 06.02.2017
Institucija Zaštitnika građana obeležila je danas deset godina postojanja i rada, a ombudsman Saša Janković pozvao je da se čuva institucija zaštitnika građana, poručivši da je on svoju misiju tu završio. "Srbija danas ima instituciju… »

Dve trećine američkih lovaca ne može da leti!

Alo 06.02.2017
Skoro dve trećine, oko 62 odsto palubnih lovaca američke vojske F/A-18 Hornet i Superhornet, nije u stanju da leti, objavio je američki nedeljnik "Difens njuz". Kako se navodi, oko 27 odsto tih lovaca se nalazi na remontu, dok je 35 odsto na čekanju… »

Srpski pevač obrisao spot sa Jutjuba zbog islama (VIDEO)

Alo 06.02.2017
Pevač MC Stojan snimio je spot sa grupom Trik FX za pesmu "Aman, Aman". Međutim, nakon premijere Stojan je naišao na jednu veoma neprijatnu situaciju. Naime, iako se spot veoma brzo približio cifri od milion pregleda, Stojan je bio prinuđen da isti… »