Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 06.02.2017

Balša ruši Beograd na vodi?!

Alo 06.02.2017
Balša bi da ruši Beograd na vodi?! Poslanik demokrata Balša Božović zapretio je juče da će ukloniti projekat “Beograd na vodi”, odgovor iz tabora naprednjaka ubrzo je stigao pa mu je potpredsednik SNS-a poručio da lupa gluposti. Visoki… »

Kosovska vojska biće uskoro formirana

Alo 06.02.2017
Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji danas je izneo tvrdnju da će kosovska vojska biti uskoro formirana i smatra da je važno investiranje u oružane snage i to u saradnji sa međunarodnom zajednicom, prenose prištinski mediji. "Proces… »

Vučić sam samcijat radi, a ministri zabušavaju!

Alo 06.02.2017
Ministri i dalje zabušavaju! Premijer Aleksandar Vučić i juče je bio na svom radnom mestu, što se za većinu ministara ne može reći, pošto ih nije bilo ni u Nemanjinoj 11, ni u SIV-u. Iako Vlada trpi jake udare opozicije, koja se sprema za… »

Šta kaže Vučić o podeli Kosova

Alo 06.02.2017
Premijer je prokomentarisao predlog američkog republikanskog kongresmena o razmeni teritorija, ali i rušenje zida u Kosovskoj Mitrovici. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom predloga američkog republikanskog kongresmena Dejne… »

Za ulazak u EU 47 odsto građana Srbije

Alo 06.02.2017
Učlanjenje Srbije u Evropsku uniju podržava 47 odsto građana Srbije, dok je 29 odsto protiv, pokazalo je istraživanje koje je krajem decembra sprovela Kancelarija za evropske integracije. Ukoliko bi sutra bio održan referendum sa pitanjem "Da li… »

Šešelj: Izbori neće biti fer

Alo 06.02.2017
Predsednik SRS i kandidat te stranke za predsednika Srbije Vojislav Šešelj izjavio je danas da ne očekuje fer izbore, ali da je spreman za borbu. Šešelj je za Istinomer rekao da se u opštinskim odborima SRS već vrši instruktaža članova biračkih… »

Janković danas podnosi ostavku?

Alo 06.02.2017
Ombudsman Saša Janković, nije se u petak pojavio u novosadskoj prestonici na proslavi 27. rođendana Demokratske stranke (DS), ispred koje će biti kandidat za predsednika države. Ljut zato što je u medije dospela informacija kada je nameravao da… »

Rusi digli ruke od „Dveri“?!

Alo 06.02.2017
„Dveri“ izgubile podršku Rusije? Pokret „Dveri“ definitivno je izgubio podršku Rusije i nijedan zvaničnik te zemlje koji dolazi u Beograd ne želi više da se sretne sa ljudima iz tog pokreta, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora. -… »

Ne damo ni jug ni sever!

Alo 06.02.2017
Dok evropski zvaničnici smatraju da bi bila primerena teritorijalna razmena juga centarlne Srbije za sever Kosova i Metohije kako bi se izbegli nemiri u ovom delu Balkana, analitičari tvrde suprotno. Naime, republikanski kongresmen Dejna Rorabaher… »

Podrška nije pitanje kalkulacija!

Alo 06.02.2017
Ldier Demokratske stranke odgovorio je predsedničkom kandidatu Vuku Jeremiću! Dragan Šutanovac, lider demokrata, istakao je za “Alo!” da pitanje podrške nekom predsedničkom kandidatu za DS nije bilo pitanje dogovora i kalkulacija, već jasan stav… »