Izvor: Dnevnik/Politika arhiva vesti 06.02.2017

Vučić: Naš ustav jasno govori o integritetu

Dnevnik 06.02.2017
– U Severnoj Mitrovici danas počinje izgradnja kompleksa sa svim detaljima koji su potrebni Srbima u Severnoj Mitrovici – izjavio je predsednik Vlade Srbije. Aleksandar Vučić, i istakao da su Srbi dobili šta su želeli i da je sačuvan mir… »

Skoro polovina građana Srbije podržava članstvo u EU

Dnevnik 06.02.2017
Učlanjenje Srbije u Evropsku uniju podržava 47 odsto građana Srbije, dok je 29 odsto protiv, pokazalo je istraživanje koje je krajem decembra sprovela Kancelarija za evropske integracije. Ukoliko bi sutra bio održan referendum sa pitanjem "Da li… »

Mogerini: Obećavajući razvoj situacije u Mitrovici

Dnevnik 06.02.2017
Visoka predstavnica za spoljnu politku i bezbednost Evropske unije Federika Mogerini ocenila je da je razvoj situacije u Kosovskoj Mitrovici obećavajući. i najavila da će danas o onome što je postignuto tokom prethodnih nedelja u dijalogu Beograda i… »

SRS: Krivična prijava protiv N. N. lica iz Izborne komisije

Dnevnik 06.02.2017
– Srpska radikalna stranka će podneti krivičnu prijavu protiv N. N. lica iz Pokrajinske izborne komisije zbog osnovane sumnje da je izvršeno. krivično delo falsifikovanja službenog dokumenta, čime je narušen izborni proces i, protivno Ustavu i… »

Zobenica: Salak i DS ponižavaju građane

Dnevnik 06.02.2017
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Damir Zobenica izjavio je sinoć da će uvek više verovati Vladi svoje države, MMF-u i Fiskalnom savetu, nego. potpredsedniku DS-a Igoru Salaku, „čuvenom ekonomskom stručnjaku” koji tvrdi da MMF iznosi… »

Jemstvo ulaznica za predsedničku trku, pobedniku tri miliona evra

Dnevnik 06.02.2017
Još uvek se ne zna koliko kandidata će se naći na glasačkom listiću za predsedničke izbore, ali je zato poznat „kolač” koji će iz državnog budžeta raspodeliti politički suparnici. Za finansiranje kampanje izbora za šefa države, iz kase… »