Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 06.02.2017

U pripremi Plan kapitalnih investicija do 2021.godine

Jugmedia 06.02.2017
Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić izjavio je danas da se veoma ozbiljno krenulo sa Planom kapitalnih invesicija grada do 2021.godine sa ciljem da se kao u prethodnom periodu realizuje što veći broj projekata. Vasić je posle sastanka u Gradskoj upravi… »

Zamena ličnih karti do kraja februara

Jugmedia 06.02.2017
Zbog povećanog interesovanja za zamenu ličnih karata na starom obrascu, šalteri Policijske uprave u Vranju će i dalje raditi pojačanim kapacitetom, sve do kraja februara. Građani će zahteve za izdavanje ličnih karata moći da predaju svakim radnim… »

Modernizacija i unapređenje opštinske administracije

Jugmedia 06.02.2017
U cilju implementacije paketa podrške za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi, opštinu Medveđa posetila je danas delegacija koja će raditi na podršci i primeni ovog važnog projekta za ovu malu višenacionalnu opštinu. Kako piše na… »

TRAGEDIJA: Brat nenamerno ubio sestru

Jugmedia 06.02.2017
Devetnaestogodišnja devojka iz Svrljiga preminula je danas oko 14 časova u Urgentnom centru u Nišu zbog povrede glave zadobijene puščanom municijom, potvrdili su u toj zdravstenoj ustanovi. Prema nezvaničnim informacijama devojku je iz nehata ubio… »

Nije izdržao: Preminuo mladić povređen u eksploziji

Jugmedia 06.02.2017
S. J. iz Leskovca, koji je bio teško povređen u eksploziji u Donjem Sinkovcu, preminuo je danas na VMA, prenosi Infocentar Juga. Jović je 30. januara povređen u ekploziji koja je izbila dok je sa svojim drugom Ivanom Spasićem popravljao automobil, a… »

Izgorele prostorije naprednjaka u Grdelici, požar podmetnut?

Jugmedia 06.02.2017
Prostorije Srpske napredne stranke u Grdelici potpuno su izgorele u požaru koji je izbio jutros u 6 sati, potvrđeno je Jugmedii u centrali ove stranke u Leskovcu. Uzrok požara koji je izbio u zgradi Mesne zajednice Grdelica, u kojoj se i nalaze… »

Zlatni leskovački kuvari iz Turske donose 13 novih medalja

Jugmedia 06.02.2017
Na međunarodnom takmičenju u Istanbulu studenti Visoke Poslovne Škole strukovnih studija iz Leskovca, predvođeni profesorom Momčilom Conićem, osvojili su 9 zlatnih i 4 srebrne medalje. Leskovački kuvari su apsolutni šampioni u kulinarstvu i sa… »

Ako ne preregistujete trofejno oružje slede kazne

Jugmedia 06.02.2017
Fizička lica koja imaju odobrenje za držanje trofejnog oružja u obavezi su da do 5. marta ove godine to oružje preregistruju, prodaju, onesposobe ili predaju bez naknade u korist Republike Srbije, shodno članu 50. stav 2. Zakona o oružju i municiji… »

Opština sa 27 miliona subvencioniše Vodovod i Komunalac (VIDEO)

Jugmedia 06.02.2017
Odbornici Skupštine opštine Vlasotince usvojili su na današnjoj sendici, zakazanoj po hitnom postupku, programe rada javno-komunalnih preduzeća Komunalac i Vodovod, kao i plan raspodele subvencija ovim preduzećima. Direktor “Komunalca” Svetislav… »

Osam sela sutra dva sata bez struje

Jugmedia 06.02.2017
Leskovačka sela Donja Jajna, Šišince, deo Donjeg Sinkovca, Bratmilovce, deo Mrštana, Badimce, Zloćudovo i Nomanica biće sutra bez struje od 9 časova pa do završetka radova, najkasnije do 11 časova. Kako saopštava Elektrodistribucija, do prekida… »