Izvor: Južne vesti/Regioni arhiva vesti 06.02.2017

Apoteka “Higija” menja lokaciju

Južne vesti 06.02.2017
Umesto u Obrenovićevoj ulici u Nišu, apoteka “Higija” koja se dugi niz godina nalazi na ovom mestu, uskoro bi trebalo da bude premeštena na drugu lokaciju. Nalog je dao Grad, što je potvrdio direktor “Apoteka Niš” Dimitrije Janković, ali… »

Umesto gradilišta nova svetiljka na Trgu kralja Milana u Nišu

Južne vesti 06.02.2017
Nakon pisanja Južnih vesti, uklonjeno je mini-gradilište koje je nekoliko dana stajalo u blizini Spomenika oslobodiocima u centru Niša, a na tom mestu ekipa "Parking servisa" postavila je ulično svetlo. Izvađene behaton ploče, iskopana rupa, naokolo… »

Agencija predložila Jonićevu smenu

Južne vesti 06.02.2017
Zbog toga što je zapošljavao decu članova Upravnog odbora “Pčelice”, što je tužio ustanovu u kojoj je direktor za isplatu jubilarne nagrade, a nikog iz pravne službe nije ovlastio da zastupa “Pčelicu” na sudu u sporu protiv njega, kao i… »

Vatrogasci i saobraćajci iz Vatrogasnog doma u Nišu zaraženi šugom?

Južne vesti 06.02.2017
Zbog nehigijenskih uslova u spavaonicama niškog Vatrogasnog doma, koji se nalazi preko puta Doma zdravlja, nekoliko saobraćajnih policajaca i vatrogasaca zarazilo se šugom, tvrde u Policijskom sindikatu Srbije. Prema rečima predsednika Sindikata… »

Vuković pod istragom Agencije zbog neprijavljene imovine

Južne vesti 06.02.2017
Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je postupak protiv upravnika Narodnog pozorišta u Nišu Ivana Vukovića, jer nije prijavio svoju imovinu i prihode što je trebalo da uradi još septembra 2012. kada je imenovan na ovu funkciju. Prema zakonu… »

Branislav Jovanović kažnjen, jer je obavljao dve funkcije

Južne vesti 06.02.2017
Nekadašnji narodni poslanik iz Niša i bivši izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović, kažnjen je sa 50.000 dinara, jer je svojevremeno bez saglasnosti Agencije za borbu protiv korupcije istovremeno obavljao ove dve funkcije… »

Žive od socijale, a izvršitelji im zakucali na vrata

Južne vesti 06.02.2017
Nišlije Milutin i Slavica Jojić, rođeni brat i sestra, žive od socijalne pomoći i u jako teškim uslovima. Od 2013. godine, kada je ona imala moždani udar, žive u mraku. Socijala koju primaju nije dovoljna ni za osnovne životne namirnice i od tih… »