Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 06.02.2017

Incident na Kosmetu: Opljačkana i oskrnavljena Crkva Svete Petke u Drsniku

Kurir 06.02.2017
KLINA - Nepoznate osobe opljačkale su crkvu Svete Petke u selu Drsnik u opštini Klina, na Kosovu i Metohiji. Incident se dogodio u noći između subote i nedelje, a provalnici su prethodno razvalili metalna vrata. Tom prilikom ukraden je novac, koji su… »

Novi šalteri Na konstantinu velikom: Uskoro i let za Cirih s niškog aerodroma

Kurir 06.02.2017
NIŠ - Na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu danas su pušteni u rad novi šalteri za registraciju putnika i prtljaga, a direktor Vladica Đurđanović je najavio da će 2. aprila biti otvorena i deseta linija sa tog aerodroma - za Cirih. Đurđanović… »

Niš: Priprema se teren za izgradnju železničke obilaznice

Kurir 06.02.2017
NIŠ - Nadležne gradske službe počele su ovih dana sa pripremom projekta preparcelacije područja na kojem treba da bude izgrađena železnička obilaznica oko Niša, dok će ekspropijacija zemljišta početi na jesen, izjavio je koordinator Radne… »

(Kurir TV) Zid u Kosovskoj Mitrovici srušen za 60 minuta

Kurir 06.02.2017
Potporni zid kod mosta na Ibru srušen je u severnom delu Kosovske Mitrovice. Zbog njega je prethodnih meseci bila podignuta tenzija u pregovorima Beograda i Prištine. Uklanjanje je trajalo je 60 minuta i proteklo je bez incidenata. Čime će biti… »

(Video) Buduće zveri: Pogledajte preslatke mladunce bengalskog tigra iz Zoo vrta u Jagodini

Kurir 06.02.2017
Mladunci bengalskog tigra, stari samo pet meseci, jedna su od glavih atrakcija Zoo vrta u Jagodini. Do sada se u jagodinskom Zoo vrtu okotilo 13 tigrova, a izgleda da je poslednje leglo najviše priraslo za srca posetiocima, posebno onim najmlađim. Ono… »