Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 06.02.2017

Lady Gaga imala nezaboravan nastup na poluvremenu Super Bowla (VIDEO)

MTV Srbija 06.02.2017
Lady Gaga je definitivno donela nastup iz vrhunske lige na poluvremenu Super Bowla! Ona je počela na stadionu sa patriotskom najavom "God Bless America" i "This Land Is Your Land" u kristalnom bodiju, a potom je osigurala sebi slavu svojim sjajnim… »

Simpsonovi predvideli nastup Lady Gage na Super Bowlu?

MTV Srbija 06.02.2017
Malo je čudno to koliko "Simpsonovi" predviđaju budućnost u poslednje vreme... Izgleda da je ovaj crtani još jednom gledao u staklenu kuglu i predvideo nastup Lady Gage na poluvremenu Super Bowla. Tviteraši su ukazali na ogromnu sličnost između… »

Shaquille O'Neal ima najsmešniju fotku sa Super Bowla

MTV Srbija 06.02.2017
Bivši košarkaš fotkao se sa olimpijskom gimnastičarkom Simonom Biles i nasmejao internet... Osvajačica zlatne medalje na OI u Riju, gimnastičarka Simone Biles, objavila je na svom Twitteru fotku s košarkaškom legendom Shaquilleom O'Nealom s kojim… »

Stigao je novi trejler za "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"

MTV Srbija 06.02.2017
Jack Sparrow se suočava sa smrću! Najnoviji trejler za film "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" ( u pojedinim zemljama poznat kao Salazarova osveta) je prikazan premijerno na Super Bowlu a u njemu vidimo armiju mrtvih sa kojim kapetan… »

Manu Chao se vraća sa tri nove pesme nakon deset godina

MTV Srbija 06.02.2017
Manu Chao - muzički revolucionar, aktivista i vodeći glas world-music pravca, vraća se na muzičku scenu sa čak tri nove pesme. Nakon deset godina od izlaska njegovog poslednjeg studijskog albuma „La Radiolinia“, poznati francuski muzičar… »

Pedeset nijansi: Upoznaj nove (mračnije) likove

MTV Srbija 06.02.2017
Novi video specijal na MTV sajtu upoznaje sa junacima koje prvi put srećemo u filmu „Pedeset nijansi – Mračnije“! Jamie Dornan i Dakota Johnson se vraćaju kao nama omiljeni par u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svetskog… »

Stigao je prvi trejler za 2. sezonu "Stranger Things"

MTV Srbija 06.02.2017
U njemu vidimo reč "Halloween" pa pretpostavljamo da to znači da serija stiže 31. oktobra? Prvi trejler nove sezone prikazan je (kao uostalom i svi novi trejleri) tokom Super Bowla u nedelju uveče (5. februar). U trejleru vidimo Willa Lucasa, Mikea i… »

Elbow predstavlja novi album “Little Fictions”

MTV Srbija 06.02.2017
Engleski rok bend Elbow je objavio sedmo studijsko izdanje "Little Fictions"! Album je sniman u Škotskoj i Mančesteru, a nasleđuje izdanje "The Take Off and Landing of Everything" (iz 2014. godine), i beleži saradnje sa muzičarima The Hallé… »

Lady Gaga najavila svetsku turneju

MTV Srbija 06.02.2017
Možemo li uopšte da se nadamo da ćemo je gledati u našim krajevima? Nakon zapanjujućeg nastupa u poluvremenu Super Bowla, Lady Gaga najavila je veliku svetsku turneju "Joanne World Tour 2017". Sa albumom "Joanne" koji je objavila krajem prošle… »

Kako će Jon Snow otkriti ko su mu roditelji?

MTV Srbija 06.02.2017
Ne zaboravite da iako mi to znamo, Jon još uvek nije saznao ko su mu roditelji! Nova sezona serije „Game of Thrones“ mogla bi da konačno ponudi Jonu Snowu odgovore na brojna pitanja. Između ostalog, verovatno i najvažnije, ko su njegovi… »