Izvor: Noizz arhiva vesti 06.02.2017

Toplo vreme još danas, od sutra ponovo zima

Noizz 06.02.2017
Prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ali toplo vreme. U većini mesta biće suvo, samo pre podne na severu i još ponegde sa slabom kišom. Sunčani periodi očekuju se u centralnim i… »

Tarzanovo bekstvo razmrdalo grad u novoj parkur avanturi

Noizz 06.02.2017
"The Return Of Tarzan - Parkour in REAL LIFE" nova je avantura ekipe "Tropical Life is Fun", koja je ovog puta zamislila kako bi izgledalo Tarzanovo bekstvo iz grada u divljinu. Parkur majstori su svoje akrobacije izvodili po Zagrebu i prelepoj prirodi… »

Đoković otkrio fanovima tajnu o Kopaoniku

Noizz 06.02.2017
Novak Đoković sa svojom porodicom trenutno boravi na Kopaoniku. Mnogi bi rekli da se vratio na mesto zločina. Tačnije, na lokaciju za koju ga vežu uspomene iz detinjstva i gde je napravio neke od svojih prvih teniskih koraka. Đoković je privukao… »

Gledala sam 15 minuta rijalitija i skapirala zašto je Srbija toliko opsednuta njima

Noizz 06.02.2017
Svi se zgražavamo nad rijaliti programima. Nikome nije jasno - zašto bi iko gledao nešto tako jadno? Sve do juče sam i sama na stvari gledala tako, a onda sam shvatila zašto Srbi toliko lude za "Parovima", "Farmom" i ostalim gadostima koje nam se… »

Hrabre reči našeg mladog glumca: O nasilju mora glasno!

Noizz 06.02.2017
25. novembar 2014. godine - kasting za predstavu "Crvena". Pamtim taj datum iz mnogo razloga. 1. Do kasno u noć sam čitao tekst Minje Bogavac da bih se spremio za kasting. 2. To je moj prvi kasting za predstavu na kom sam bio. 3. Imao sam veliku tremu… »

Manu Čao u cugu izbacio tri nove pesme

Noizz 06.02.2017
Manu Čao, muzički revolucionar, aktivista i vodeći glas world-musica, vraća se na muzičku scenu s novim materijalom. Deset godina nakon izlaska albuma „La Radiolinia“, poznati francuski muzičar španskog porekla objavio je na svom sajtu… »

Tužna priča o ljudima s kojima se svakog dana vozimo u autobusu

Noizz 06.02.2017
U ovom brzom vremenu, retko razmišljamo o ljudima pored kojih "samo prolazimo". Ali, ako zastanete i pogledate te likove s kojima se svakodnevno susrećete na ulicama, u radnjama, u autobusima, ako ih zaista pogledate, možete na njima pročitati priče… »

Ida Prester o problemima jedne fegheguše: Ni meni nije jasno kako sam se udala

Noizz 06.02.2017
- Ja se zovem Ida Prester, imam 37 godina i fegheguša sam. Družim se skoro isključivo sa gejevima već dvadesetak godina - "priznala" je pevačica benda Lollobrigida u spotu kampanje #bićebolje. Kaže da joj nije bilo lako da izađe s tim u javnost. -… »

Stefano Gabana je imao komentar o stomaku Lejdi Gage - i mi se slažemo

Noizz 06.02.2017
Dizajner Stefano Gabana bio je veoma jasan pre dve godine kad je izjavio da "debele žene i lezbejke" ne mogu da nose njegove komade. Izjava ga je koštala oštrih napada feministkinja, ali izgleda da je nastup Lejdi Gage na Superboulu promenio njegovo… »

Solomun i Dixon nastupaju na Exit Dance Areni

Noizz 06.02.2017
EXIT Dance Arena upravo je proglasila svoj zvanični praznik u petak, 7. jula kada ćemo dočekati jutro uz dvojicu neprikosnovenih lidera svetske house scene, Solomuna i Dixona! Za noć kada su već najavljeni Jamie Jones i Black Coffee, Solomun i Dixon… »