Izvor: OK radio arhiva vesti 06.02.2017

Elektrodistribucija spremila makaze

OK radio 06.02.2017
„Elektrodistribucija“ Vranje krenula je intenzivno sa isključenjima struje korisnicima koji imaju preko 20.000 dinara duga za potrošenu električnu energiju. Goran Nikolić, direktor vranjske „Elektrodistribucije“, kaže da se ove mere odnose na… »

Najbolje iz Srbije: Alfa plamu dve nagrade

OK radio 06.02.2017
Kompanija “Alfa Plam” Vranje dobitnik je dvostrukog priznanja “Najbolje iz Srbije” za 2016. godinu i to u kategorijama “Najbolji korporativni brend” i “Najbolji izvoznik”. Na svečanoj dodeli, koja je održana u u Master centru Novosadskog… »

Brat karabinom ubio sestru

OK radio 06.02.2017
Devetnaestogodišnja J. Đ. iz Svrljiga preminula je u Kliničkom centru u Nišu od zadobijenih povreda koje joj je očevim karabinom naneo petnaestogodišnji brat. Devojka je pogođena u vratni deo kičme. Uviđaj je u toku, a na licu mesta je, kako RTS… »

Južnjački rok Kardinala u Beogradu

OK radio 06.02.2017
Southern heavy rock sastav „Cardinal Point“ iz Vranja, nakon brojnih svirki po Srbiji i bližem okruženju, svoj mnogo hvaljeni debi album „Spit on Trust and Reliance“ predstaviće u petak, 10. februara i prestoničkoj publici u renomiranom klubu… »

BG: Poginuo mladić, udario ga voz

OK radio 06.02.2017
Beograd -- Mlađi muškarac poginuo je kada ga je udario voz na železničkoj stanici "Rakovica", rečeno je u Hitnoj pomoći. Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je voz usmrtio muškarca u nedelju oko 20.50 i da je ekipa Hitne… »

Slovenci pokreću proces "rušenja evropske tvrđave"?

OK radio 06.02.2017
Slovenački predsednik Borut Pahor izjavio je da misli da žica na granici s Hrvatskom više nije potrebna. On je istakao da ima informacije da nema pretnji od novog izbegličkog talasa "balkanskom rutom". Uklanjanjem te prepreke za migrante, kazao je… »

Pedofile uskoro čekaju strože kazne

OK radio 06.02.2017
Ove zime Srbiju uznemiruje niz presuda pedofilima kojima se (sa retkim izuzecima) izriču gotovo minimalne kazne. Za promenu svesti sudija koje uglavnom teže da izriču manje presude trebaće mnogo vremena, ali Izmene krivičnog zakonika koje stupaju na… »

Antić: Magarci i od lavova prave magarce!

OK radio 06.02.2017
Zoran Antić, predsednik GrO SPS - a u Vranju i pređašnji gradonačelnik, reagujući na saopštenje SNS, u kome ga naprednjaci prozivaju da je Če Gevara virtuelne stvarnosti, odgovara da su naprednjaci zaboravili teoriju evolucije. Antić podseća da… »

Rekord u Porodilištu

OK radio 06.02.2017
U Porodilištu u Vranju od početka godine rođeno je 168 beba, što je za 23 više u odnosu na isti period prošle godine. Vesna Janjić, glavna sestra na Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo Bolnice u Vranju, kaže da je i prošla godina bila sa… »

Roditeljima nasilne dece udarac po džepu!

OK radio 06.02.2017
Beograd -- Za roditelje čije dete maltretira vršnjake u školi, narušava ugled i čast učenika ili nastavnika nacrt novog zakona predviđa kazne od 30.000 do 100.000 dinara. Roditelji će, ukoliko ove odredbe budu usvojene, osetiti na "novčaniku" i… »