Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 06.02.2017

Otkrivene karte: "Kongresmen koji hoće razmenu je blizak albanskom lobiju"

Pravda 06.02.2017
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je o zidu u Kosovskoj Mitrovici postignut isti dogovor 8. decembra kao ovaj koji je sada primenjen. - Ne znam šta je neko želeo u narednim danima, još se pitam o čemu se radi. A onima koji pametuju i govore da… »

Nikolić odgovorio američkom kongresmenu: Ne damo ni jug, ni sever!

Pravda 06.02.2017
Dok evropski zvaničnici smatraju da bi bila primerena teritorijalna razmena juga centarlne Srbije za sever Kosova i Metohije kako bi se izbegli nemiri u ovom delu Balkana, analitičari tvrde suprotno. Naime, republikanski kongresmen Dejna Rorabaher… »

Šešelj uzvraća udarac: Ne očekujem fer izbore!

Pravda 06.02.2017
Predsednik SRS i kandidat te stranke za predsednika Srbije Vojislav Šešelj izjavio je da ne očekuje fer izbore, ali da je spreman za borbu. Šešelj je rekao da se u opštinskim odborima SRS već vrši instruktaža članova biračkih odbora "u cilju… »

Srbi sa Kosova i dalje strepe: Zid je srušen, šta je sledeće?

Pravda 06.02.2017
Potporni zid kod mosta na Ibru srušen je juče u severnom delu Kosovske Mitrovice a da, na sreću, niko nije udario glavom o njega. Ipak, tenzije su se mogle osetiti i na severu i na jugu Kosova, zbog čega obični građani opet žele samo jedno - mir… »

Tramp besan na albance: Evo kakve odluke slede u vezi sa Srbijom i Putinom

Pravda 06.02.2017
Novi predsednik SAD nezadovoljan je zbog toga što su vlasti u Prištini zloupotrebile izjavu da će dobiti svoju vojsku, a da će se američke trupe povući sa te teritorije. Kosovski Albanci su u panici jer su izgubili naklonost SAD. Donald Tramp… »

Šešeljeva ispovest: Rekao sam Vlajku da se ubije ispred Skupštine

Pravda 06.02.2017
Vojislav Šešelj, lider SRS-a, kaže da je on rekao bivšem ministru policije i poslaniku SPS Vlajku Stojiljkoviću da se 2002. godine ubije ispred Savezne skupštine. Stojiljković je zaista, samo mesec dana kasnije pucao sebi u glavu ispred parlamenta… »