Izvor: Telegraf arhiva vesti 06.02.2017

Ovaj ponedeljak se razlikuje od prethodnih: Danas nemate opravdanje za kašnjenje, ali ubrzo počinje sneg!

Telegraf 06.02.2017
Za razliku od prethodnih nekoliko nedelja kada ste se ponedeljkom smrzavali, ovaj vam donosi potpuno drugačije temperature. U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, toplo i u većini mesta suvo, samo ujutro i prepodne na severu još ponegde sa slabom… »

Sarajevo danas bira novoga gradonačelnika: Evo ko su kandidati za ovu funkciju

Telegraf 06.02.2017
Kandidat koji ima najviše šansi da preuzme funkciju gradonačelnika glavnog grada BiH u ovom trenutku je Abdulah Skaka. Četiri meseca nakon lokalnih izbora glavni grad Bosne i Hercegovine trebao bi da dobije novog gradonačelnika, koji će na ovoj… »

Za 2 godine Grad Beograd platio 200 miliona dinara građanima koji su prijavili napad lutalice

Telegraf 06.02.2017
– Postoji dobro organizovana grupa ljudi koja na ovoj problematici izvlači novac iz budžeta - kaže Goran Vesić, gradski menadžer. Grad Beograd je tokom 2016. godine na ime vansudskih poravnanja za naknadu štete nastale usled napada napuštenih… »

Peking malo dete za Skoplje: Zagađenost vazduha previsoka, dnevno umre četiri čoveka (foto)

Telegraf 06.02.2017
Zabrinuti su i zdravstveni radnici, koji upozoravaju da zbog zagađenosti vazduha u Makedoniji dnevno umire po četvoro ljudi. Više od mesec dana žitelji makedonske prestonice dišu enormno zagađeni vazduh. Nema delova grada gde vazduh nije zagađen… »

Potraga za trojicom mladića iz Zenice: Od subote im se gubi svaki trag, policija moli za pomoć

Telegraf 06.02.2017
Društvene mreže prepune su komentara u kojima građani iz cele države ali i regiona izražavaju nadu da će se sve dobro završiti i da su mladići živi i zdravi. Nakon nestanka trojice mladih Zeničana, naređeno je formiranje Operativnog štaba pri… »

Horor u Rakovici: Poginuo mladić, udario ga voz

Telegraf 06.02.2017
Nesreća se dogodila u 20:49, a nastradala je mlađa osoba muškog pola. Jedna osoba poginula je sinoć kada je na nju naleteo voz na Železničkoj stanici Rakovica, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. NESREĆA KOD MALOG ZVORNIKA: Voz… »

Počelo suđenje za zločin u Srebrenici u Višem sudu u Beogradu

Telegraf 06.02.2017
Optužnica tereti Nedeljka Milidragovića, Aleksu Golijanina, Milivoja Batinića, Aleksandra Dacevića, Boru Miletića, Jovana Petrovića, Dragomira Parovića i Vidosava Vasića. Oni se terete da su u Srebrenici počinili ratni zločin nad civilnim… »

Ovo je anđeo koga je brat slučajno upucao

Telegraf 06.02.2017
Devojka je pogođena u vratni deo kičme. Porodična tragedija u Svrljigu u kojoj je brat (15) usmrtio sestru (19) iz očevog karabina ostavila je u šoku celu Srbiju. U ovoj kući u Svrljigu je tinejdžer (15) ubio sestru (19) Pojavila se i fotografija… »

Abdulah Skaka novi gradonačelnik Sarajeva

Telegraf 06.02.2017
Skaka je izabran za gradonačelnika s obzirom na to da je koalicija SDA i ŠB obezbedila većinu u novom sazivu gradskog veća Grada Sarajeva. Abdulah Skaka iz Stranke demokratske akcije izabran je danas za gradonačelnika Sarajeva. Sarajevo danas bira… »

Saša Janković zvanično najavio ostavku: "Ja sam svoju misiju ovde završio"

Telegraf 06.02.2017
Naša zemlja je imala uslov pristupanja jednoj međunarodnoj organizaciji, a niko nije verovao i znao šta je Zaštitnik građana. Institucija Zaštitnika građana obeležila je danas deset godina postojanja i rada, a ombudsman Saša Janković pozvao je… »