Izvor: Telegraf/Politika arhiva vesti 06.02.2017

Kako je Vučić ostvario dečački san: Pročitajte predsednikov sastav iz 4. Razreda osnovne škole (foto)

Telegraf 06.02.2017
Pre tačno 38 godina, Aleksandar Vučić, tada devetogodišnji učenik IV-5 OŠ "Branko Radičević" uradio je sastav na temu "Tebi Republiko". U tom sastavu današnji premijer Srbije piše da on "uči i trudi se da bi i sam jednog dana svojoj zemlji… »

Podignuta optužnica protiv policajaca u slučaju "Potočari": Osumnjičeni da su odavali službene tajne

Telegraf 06.02.2017
Dumanović i Trbović su uhapšeni 31. decembra 2016. i od tada se nalaze u pritvoru. Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas sudu optužni predlog protiv dvojice policijskih operativaca Milana Dumanovića i Mladena Trbovića osumnjičenih za… »

Nikolić: Sa Srbijom je mnogo lakše poslovati nego ranije (FOTO)

Telegraf 06.02.2017
Nikolić je pozvao predstavnike kompanije "Jiangsu Nantong San Jian Construction Group Co. Ltd" da ulažu u Srbiju i da iskoriste našu zemlju kao uporište u daljem širenju svoje korporacije ka Evropi. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je u… »

Vučić: Dogovor o zidu isti kao 8. decembra

Telegraf 06.02.2017
Vučić je novinarima u Beogradu rekao da sutra počinje izgrađna kompleksa sa svim detaljima koji su potrebni Srbima u severnoj Mitrovici, a u skladu sa dogovorom, te istakao da su Srbi dobili šta su želeli i da je sačuvan mir. Premijer Aleksandar… »

Nebojša Stefanović i Brankica Janković o unapređenju ravnopravnosti

Telegraf 06.02.2017
Na sastanku je posebno bilo reči o nastavku obuka policijskih službenika i službenica pod nazivom "Prepoznavanje i reagovanje na diskriminaciju“. Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u… »

Vučić: Kod nas je filozofija diplome zamenila filozofiju rada

Telegraf 06.02.2017
- Ključni nosioci razvoja novog načina mišljenja su strane kompanije - primetio je premijer. Za nas ne postoji ništa značajnije od obrazovanja, poručio je danas premijer Aleksandar Vučić na skupu u Privrednoj komori posvećenom dualnom… »

Rakić: Sutra počinje izgradnja nove potporne konstrukcije

Telegraf 06.02.2017
Nova potporna konstrukcija će biti visine 70 centimetara, a širine 120 centimetara i u potpunosti će garantovati bezbednost građanima opštine Severna Mitrovica. Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić najavio je da će sutra početi izgradnja… »