Politika arhiva vesti 06.02.2017

Danas: Saša Janković 7. februara podnosi ostavku

Sandžak haber 06.02.2017
Zaštitnik građana Saša Janković podneće u utorak 7. februara ostavku na funkciju ombudsmana i zvanično početi pripreme za izbornu kampanju pred predsedničke izbore, saznaje Danas. Ostavci će prethoditi prijem u Palati Srbija koji se održava… »

Rakić: Sutra počinje izgradnja nove potporne konstrukcije

Telegraf 06.02.2017
Nova potporna konstrukcija će biti visine 70 centimetara, a širine 120 centimetara i u potpunosti će garantovati bezbednost građanima opštine Severna Mitrovica. Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić najavio je da će sutra početi izgradnja… »

Prekid tribina postaje regularan vid političke borbe

Sandžak haber 06.02.2017
Mesto: Smederevo Datum: 03.02.2017 Dogadjaj: POLITIKA/DRUŠTVO - predsednik Centra za meðunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremiæ razgovarao je sa graðanima Smedereva, koji je više puta bio prekidan od strane nekolicine graðana iz… »

Janković danas podnosi ostavku?

Alo 06.02.2017
Ombudsman Saša Janković, nije se u petak pojavio u novosadskoj prestonici na proslavi 27. rođendana Demokratske stranke (DS), ispred koje će biti kandidat za predsednika države. Ljut zato što je u medije dospela informacija kada je nameravao da… »

Rusi digli ruke od „Dveri“?!

Alo 06.02.2017
„Dveri“ izgubile podršku Rusije? Pokret „Dveri“ definitivno je izgubio podršku Rusije i nijedan zvaničnik te zemlje koji dolazi u Beograd ne želi više da se sretne sa ljudima iz tog pokreta, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora. -… »

Ne damo ni jug ni sever!

Alo 06.02.2017
Dok evropski zvaničnici smatraju da bi bila primerena teritorijalna razmena juga centarlne Srbije za sever Kosova i Metohije kako bi se izbegli nemiri u ovom delu Balkana, analitičari tvrde suprotno. Naime, republikanski kongresmen Dejna Rorabaher… »

Podrška nije pitanje kalkulacija!

Alo 06.02.2017
Ldier Demokratske stranke odgovorio je predsedničkom kandidatu Vuku Jeremiću! Dragan Šutanovac, lider demokrata, istakao je za “Alo!” da pitanje podrške nekom predsedničkom kandidatu za DS nije bilo pitanje dogovora i kalkulacija, već jasan stav… »

Tači: Srbi i Albanci moraju da grade mostove, a ne zidove

Danas 05.02.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da Srbi i Albanci moraju da grade mostove, a ne zidove. "Zid na mostu u Mitrovici, koji razdvaja, je srušen. Slažem se sa Federikom Mogerni, mi moramo graditi mostove, a ne zidove. Dijalog deluje", napisao je… »