Regioni arhiva vesti 06.02.2017

Obaveštenje: Sutra bez električne ostaće pojedini delovi grada

iKragujevac 06.02.2017
Najava isključenja električne energije za sutra. -Zbog izmeštanja mernog mesta u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.Banjalučkoj, deo Svetolika Janjića, Ilirskoj i Golijskoj u naselju… »

Elektrodistribucija spremila makaze

OK radio 06.02.2017
„Elektrodistribucija“ Vranje krenula je intenzivno sa isključenjima struje korisnicima koji imaju preko 20.000 dinara duga za potrošenu električnu energiju. Goran Nikolić, direktor vranjske „Elektrodistribucije“, kaže da se ove mere odnose na… »

Vasić: Građani Pirota mogu da pošalju predloge za razvoj grada

Blic 06.02.2017
Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić izjavio je danas da se veoma ozbiljno krenulo sa Planom kapitalnih invesicija grada do 2021. godine sa ciljem da se, kao u prethodnom periodu, realizuje što veći broj projekata. Vasić je posle sastanka u Gradskoj… »

Novine u kontroli goriva, korak ka evropskom kvalitetu

Auto blog 06.02.2017
Kako piše RTS, od danas su na snazi još dve uredbe o kontroli porekla i kvaliteta derivata nafte i biogoriva. To znači da inspektori mogu kontrolisati i gorivo u rezervoarima vozila. Tim dopunama propisa Srbija zaokružuje nadzor prometa nafte i… »

Još danas lepo vreme: Zima se večeras vraća u Srbiju i donosi ledenu nedelju

Glas Zapadne Srbije 06.02.2017
Prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ali toplo vreme. U većini mesta biće suvo, samo pre podne na severu i još ponegde sa slabom kišom. Sunčani periodi očekuju se u centralnim i… »

U Vranju menjaju lične karte ceo dan

Jug press 06.02.2017
VRANJE Zbog povećanog interesovanja za zamenu ličnih karata na starom obrascu, šalteri Policijske uprave u Vranju će i dalje raditi pojačanim kapacitetom, sve do kraja februara 2017. godine, saopšteno je iz ove Policijske uprave. Građani će… »

Kragujevac, podrška privatnom sektoru

RTS 06.02.2017
Zahvaljujući izvozu koji je u proteklih dvanaest meseci ostvarila automobilska industrija, region Šumadije, statistički je u finasijskom plusu. Broj novoosnovanih firmi veći je od preduzeća koja su prestala sa radom, ali se u realnom privrednom… »

Najbolje iz Srbije: Alfa plamu dve nagrade

OK radio 06.02.2017
Kompanija “Alfa Plam” Vranje dobitnik je dvostrukog priznanja “Najbolje iz Srbije” za 2016. godinu i to u kategorijama “Najbolji korporativni brend” i “Najbolji izvoznik”. Na svečanoj dodeli, koja je održana u u Master centru Novosadskog… »

Napao ženu metalnom palicom i oteo joj torbu: Kragujevčanin uhapšen na Aerodromu

iKragujevac 06.02.2017
Policija u Kragujevcu sinoć je uhapsila A. I. (33) zbog sumnje da je u naselju Aerodrom napao ženu metalnom palicom i oteo joj torbu s dokumentima i novcem. Sumnja se da je ovaj isti muškarac u novembru 2016. godine na isti način opljačkao još dve… »

Izgradnja tržnog centra "Promenada" počinje u martu

Moj Novi Sad 06.02.2017
Izgradnja novog tržnog centra, na lokaciji u neposrednoj blizini Spensa, startuje krajem marta. Kako pišu "Večernje novosti", očekuje se da će "Promenada" početi s radom već do kraja 2018. godine, a u predstavništvu južnoafričke kompanije "Nepi"… »