Regioni arhiva vesti 06.02.2017

Obaveštenje: Sutra bez električne ostaće pojedini delovi grada

iKragujevac 06.02.2017
Najava isključenja električne energije za sutra. -Zbog izmeštanja mernog mesta u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.Banjalučkoj, deo Svetolika Janjića, Ilirskoj i Golijskoj u naselju… »

Elektrodistribucija spremila makaze

OK radio 06.02.2017
„Elektrodistribucija“ Vranje krenula je intenzivno sa isključenjima struje korisnicima koji imaju preko 20.000 dinara duga za potrošenu električnu energiju. Goran Nikolić, direktor vranjske „Elektrodistribucije“, kaže da se ove mere odnose na… »

Vasić: Građani Pirota mogu da pošalju predloge za razvoj grada

Blic 06.02.2017
Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić izjavio je danas da se veoma ozbiljno krenulo sa Planom kapitalnih invesicija grada do 2021. godine sa ciljem da se, kao u prethodnom periodu, realizuje što veći broj projekata. Vasić je posle sastanka u Gradskoj… »

Novi propisi: Inspektori će od sada moći da vas zaustave i prekontrolišu vam rezervoar!

iKragujevac 06.02.2017
Još dve uredbe o kontroli porekla i kvaliteta derivata nafte i biogoriva stupile su danas na snagu, a koje predviđaju da inspektori mogu da kontrolišu i gorivo u rezervoarima vozila. Prema novim propisima, inspektori mogu kontrolisati i gorivo u… »

Još danas lepo vreme: Kragujevac je danas najtopliji, a od sutra nam stiže zima

iKragujevac 06.02.2017
Prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ali toplo vreme. U većini mesta biće suvo, samo pre podne na severu i još ponegde sa slabom kišom. Sunčani periodi očekuju se u centralnim i… »

Zamena ličnih karti do kraja februara

Jugmedia 06.02.2017
Zbog povećanog interesovanja za zamenu ličnih karata na starom obrascu, šalteri Policijske uprave u Vranju će i dalje raditi pojačanim kapacitetom, sve do kraja februara. Građani će zahteve za izdavanje ličnih karata moći da predaju svakim radnim… »

Kragujevac, podrška privatnom sektoru

RTS 06.02.2017
Zahvaljujući izvozu koji je u proteklih dvanaest meseci ostvarila automobilska industrija, region Šumadije, statistički je u finasijskom plusu. Broj novoosnovanih firmi veći je od preduzeća koja su prestala sa radom, ali se u realnom privrednom… »

„Alfa Plam“ dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije 2016“

Jug press 06.02.2017
VRANJE Kompanija Alfa Plam najuspešnija firma u Vranju ponovo se okitila prestižnim prizananjem „Najbolje iz Srbije za 2016“, koju dodeljuju Ministarstvo trgovine i Privredna komora Srbije. Ovo vranjsko preduzeće dobitnik je nagrade u dve… »

Napao ženu metalnom palicom i oteo joj torbu: Kragujevčanin uhapšen na Aerodromu

iKragujevac 06.02.2017
Policija u Kragujevcu sinoć je uhapsila A. I. (33) zbog sumnje da je u naselju Aerodrom napao ženu metalnom palicom i oteo joj torbu s dokumentima i novcem. Sumnja se da je ovaj isti muškarac u novembru 2016. godine na isti način opljačkao još dve… »

Izgradnja tržnog centra "Promenada" počinje u martu

Moj Novi Sad 06.02.2017
Izgradnja novog tržnog centra, na lokaciji u neposrednoj blizini Spensa, startuje krajem marta. Kako pišu "Večernje novosti", očekuje se da će "Promenada" početi s radom već do kraja 2018. godine, a u predstavništvu južnoafričke kompanije "Nepi"… »