Izvor: Alo arhiva vesti 10.02.2017

Uhapšen bivši Milanovićev šef kabineta

Alo 10.02.2017
Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Tomislav Sauha uhapšen je danas pošto mu je Sabor skinuo imunitet zbog sumnje da je kao šef kabineta bivšeg premijera Zorana Milanovića nalagao isplate lažnih inostranih dnevnica Milanovićevim savetnicima… »

Umro Ljubiša Beara!

Alo 10.02.2017
Nekadašnji načelnik bezbednosti Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, haški osuđenik Ljubiša Beara (78) preminuo je u zatvoru u Berlinu. Beara je umro juče u zatvoru u Nemačkoj, gde je izdržavao doživotnu kaznu zatvora po presudi za genocid u… »

Milo: Rusija pokušala da izazove krvoproliće

Alo 10.02.2017
Lider DPS-a Milo Đukanović otvoreno je optužio Moskvu da je na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, 16. oktobra prošle godine, pokušala da izazove krvoproliće "kako bi ostvarila uticaj na Balkanu". "To je bio pokušaj koji je generisan od… »

Ustaški simboli osvanuli na Partizanskom groblju

Alo 10.02.2017
Uoči obeležavanja 72. godine od oslobođenja Mostara u Drugom svetskom ratu, na Partizanskom groblju u tom gradu otkrivena su nova oštećenja na spomenicima, kao i uvredjivi grafiti. Na fotografijama, koje je objavio bosansko-hercegovački portal… »

Rusija se ne meša u unutrašnje stvari Makedonije

Alo 10.02.2017
Ruski ambasador u Skoplju Oleg Ščerbak odbacio je danas optužbe da se Rusija meša u unutrašnje poslove Makedonije. U delu makedonske javnosti kao mešanje je shvaćeno prošlonedeljno saopštenje ruskog mistarstva spoljnih poslova u kojem se tvrdi da… »

Za mesec dana izveli 21 tešku krađu!

Alo 10.02.2017
Crnogorska policija uhapsila je maloletne Podgoričane F.M. (17) i K.M. (16) zbog sumnje da su u proteklih mesec dana počinili 21 tešku krađu na području Podgorice i Ulcinja. "U Podgorici je izvršeno 15 teških krađa, a u Ulcinju šest. Zbog sumnje… »

"Najlepša baka estrade" nekada je ovako izgledala (FOTO)

Alo 10.02.2017
U staroj Jugoslaviji važila je za jednu od najvećih zvezda zabavne muzike, a pevanjem je počela da se bavi pre skoro pola veka. Rođena je u Hrvatskoj, a deo života provela je u Sarajevu a potom u Beogradu. Vlasnica je brojnih narodnjačkih hitova, a… »

Zaplenjena kontaktna sočiva vredna 7.000 evra

Alo 10.02.2017
Carinici i policija su danas na graničnom prelazu Horgoš zaplenili 2.400 kontaktnih sočiva „Bioxy Eyeye“ vredna 7.000 evra. U torbama putnika pronađena je kutija sa 400 pakovanja sa po šest kontaktnih sočiva. Roba je zadržana, a protiv vozača… »

Rastrgnuti i polupojedeni psi u vršačkom azilu (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Alo 10.02.2017
Radnica vršačkog JKP ’’Drugi oktobar’’ Snežana Mikulić podnela je krivičnu prijavu protiv nadležnih u svom preduzeću zbog, kako se navodi u tom dokumentu, zlostavljanja i velikog pomora pasa u azilu za te životinje. Mikulićeva u prijavi… »

Buknula policijska stanica u Vladimircima

Alo 10.02.2017
Na krovu policijske stanice u Vladimircima kod Šapca večeras je izbio požar na čijem gašenju je angažovano 19 vatrogasaca i sedam vatrogasnih vozila, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). U požaru nema povređenih, a vrtić i… »