Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 10.02.2017

Do sada 13 sigurnih predsedničkih kandidata

Glas Zapadne Srbije 10.02.2017
Izbori za predsednika Srbije još nisu raspisani, a do sada je u javnosti najavljeno bar 13 sigurnih predsedničkih kandidata. Potencijalnih predsedničkih kandidata ima još više, pa je tako lider SPS Ivica Dačić najavio da će se kandidovati ukoliko… »

Danas građevinska dozvola za prvu fazu gondole na Zlatiboru

Glas Zapadne Srbije 10.02.2017
Ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je da bi građevinska dozvola za prvu fazu izgradnje gondole na Zlatiboru trebalo da bude izdata danas. Mihajlović je novinarima u Skupštini grada Beograda rekla da je… »

Podsticaj ženama sa seoskog područja za pokretanje sopstvenog biznisa

Glas Zapadne Srbije 10.02.2017
Ivanjica - U cilju započinjanja sopstvene delatnosti u pčelarstvu u okviru projekta "Žena i matica - Lideri društva", petnaest žena iz ruralnog područja ivanjičke opštine dobilo je po deset košnica. Projekat je vredan 2,5 miliona dinara a… »

Jovanović pozvao Jankovića i Jeremića da se dogovore

Glas Zapadne Srbije 10.02.2017
Predsednik LDP Čedomir Jovanović pozvao je danas buduće kandidate za predsednika Vuka Jeremića i Sašu Jankovića da se dogovore, jer, kako tvrdi, građanska Srbija želi jednog kandidata opozicije. Jovanović je rekao da će prihvatiti njihov… »

Tender za obnovu sedam malih hidroelektrana

Glas Zapadne Srbije 10.02.2017
Elektroprivreda Srbije planira obnovu sedam malih hidroelektrana koje će se finansirati sredstvima iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj za Program obnove 15 MHE. Tender za izvođače je u toku, a predviđeni su radovi na MHE Raška Novi Pazar… »

Mačkat naredna tri dana prestonica suvomesnatih proizvoda

Glas Zapadne Srbije 10.02.2017
Čajetina/Mačkat - U čajetinskom mestu Mačkat, danas je svečano otvoren trodnevni Sajam suvomestnatih proizvoda na kojem će učestvovati 16 izlagača iz ovog kraja. Već prvog dana nagrađeni su najbolji majstori suvomesnatih proizvoda. Zlatnu… »

Stamatović ne odustaje: Gradnja najveće investicije u Srbiji kreće volovskom zapregom

Glas Zapadne Srbije 10.02.2017
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović ne odustaje od gradnje gondole, iako za nju još uvek nije dobio građevinsku dozvolu. On je u sinoćnjem Dnevniku zapadne Srbije izjavio da je i narod i lokalna vlast izgubila strpljenje… »

Vukova nagrada Delfini Rajić

Glas Zapadne Srbije 10.02.2017
Čačak - Kulturno prosvetna zajednica Srbije dodelila je Vukove nagrade za izuzetan Doprinos razvoju kulture,a među dobitnicima je i istoričar umetnosti iz Čačka Delfina Rajić. Ova nagrada ne samo da je visoko priznanje za ostvarena dostignuća već… »

Odbojkašice Jedinstva pred ispadanjem iz lige?

Glas Zapadne Srbije 10.02.2017
Užice - Posle 14 odigranih kola u kojima su ostvarili jednu pobedu uz 13 poraza, prvi tim odbojkašica Jedinstva nalazi se na poslednjem mestu na tabeli Super lige. Pred njima su još četiri kola i teoretske šanse da ostanu u ligi. "Za ove loše… »

Sistematizacija radnih mesta

Glas Zapadne Srbije 10.02.2017
Lučani - Predsednica opštine Lučani, Vesna Stambolić izjavila je za Glas zapadne Srbije da je neophodno uraditi nov predlog nacrta sistematizacije radnih mesta u Opštinskoj upravi. A kako bi sve procedure bile ispoštovane, neophodno je pribaviti i… »