Izvor: Jugmedia arhiva vesti 10.02.2017

Protest radnika u Nišu: Umesto para ponovo dobili obećanja

Jugmedia 10.02.2017
Nekoliko stotina bivših radnika propalih niških društvenih firmi otišli su danas ogorčeni sa protesta ispred Gradske kuće jer su umesto konkretog predloga za isplatu zaostalih zarada i jednokratne novčane pomoći dobili nova obećanje o sastanku sa… »

Leskovčani dobili novu savremenu zelenu pijacu

Jugmedia 10.02.2017
Posle godinu dana gradnje, Leskovčani su danas dobili novu zelenu pijacu, moderno pokriveno zdanje sa 110 tezgi, mlečnom pijacom i nizom od 15 lokala, za čiji projekat je grad Leskovac prošle godine nagrađen trećom nagradom, posle Podgorice i… »

Omladinski klub dobio nove računare, stolove, televizor…

Jugmedia 10.02.2017
U renoviranje Omladinskog kluba Leskovac i kupovinu jednog LED televizora, 8 računara i desetak stočića uloženo je 1,4 miliona dinara. Otvaranju su prosustvovali predstavnici Ministarstva omladine i sporta, kao i Nacionalne asocijacije kancelarija za… »

SKUPO ILI DOBRA INVESTICIJA? Lokali na novoj pijaci od 35 do 180 hiljada evra Leskovčani dobili novu savremenu zelenu pijacu

Jugmedia 10.02.2017
Za nešto više od mesec dana na organizovanoj licitaciji zainteresovani će moći da kupe lokale na novoj pijaci u Leskovcu i to po početnim cenama od 35 pa do 180 hiljada evra. Preko 70 posto tezgi je već zakupljeno, po ceni od pet do 30.000 dinara, u… »

ZA POHVALU Besplatno grejanje za leskovačku sirotinju i ugrožene

Jugmedia 10.02.2017
Leskovačko Gradsko veće donelo je danas odluku da se socijalni slučajevi oslobode obaveze plaćanja grejanja na „Toplanu“. Sva domaćinstva koja koriste prava na novčanu sovijalnu pomoć kod Centra za socijalni rad Leskovac, kao i domaćinstva… »

Gradonačelnik Cvetanović pazario na svakoj tezgi

Jugmedia 10.02.2017
Možda nije bio prvi, ali je izvesno da je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović danas bio najgalantniji kupac na novootvorenoj zelenoj pijaci u Leskovcu, budući da je pazario na svakoj tezgi gde bi zatekao agilnog prodavca. Tako je, na primer, na… »

Bajs je tvoj – IZNAJMI

Jugmedia 10.02.2017
U Centru za kulturu u Vladičinom Hanu “Divac omladinski fond” i članovi lokalnog odbora održali su promociju projekta “Bajs je tvoj”, koji se realizuje uz finansijsku pomoć Fondacije “Ana i Vlade Divac”. Ovim projektom biće omogućeno… »

Za vikend tradicionalni uspon na Krivu buku

Jugmedia 10.02.2017
Planinarsko alpinistički klub „Mosor“ u nedelju 12. februara organizuje već tradicionalni, treći po redu uspon na Krivu buku (1057 metara), najviši vrh Babičke Gore. Cena akcije je 400 dinara. U cenu je uračunata kotizacija za ručak i prevoz… »

ZC: Na prijem kod lekara i preko vode

Jugmedia 10.02.2017
I pored kvara na mašini za pranje, zbog čega je jedna od prostorija na grudnom odeljenju Zdravstvenog centra (ZC) Vranje poplavljena, prijem pacijenta odvija se nesmetano, kaže dr Ljiljana Antić, direktorka vranjske bolnice. Prema njenim rečima u… »

Put do Bogojevca bi napokon mogao da dobije novo lice

Jugmedia 10.02.2017
Opštinski put od Štrkovog naselja u Leskovcu do Bogojevca napokon bi mogao da bude presvučen novim asfaltom ukoliko se Ministarstvo privrede složi sa predlogom lokalne samouprave. Leskovac se prijavio ovim projektom za podršku unapređenja lokalne i… »