Izvor: Jug press arhiva vesti 10.02.2017

Vranjski SNS: Reakcija na Zorana Antića

Jug press 10.02.2017
VRANJE Gradski odbor SNS iz Vranja danas reaguje , kako navode “povodom izjave Zorana Antića u emisiji „Egzit“ na TV „RITAM“ “Posle reagovanja na intervju Zorana Antića u „Vranjskim novinama“, Gradski odbor Srpske napredne stranke u… »

Otvorena nova pijaca

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC U Leskovcu je danas zvanično otvorena renovirana pijaca. Gradonačelnik Goran Cvetanović, koji je otvorio pijacu najpre je uputio izvinjenje sugrađanima jer su, kaže , svi radovi mogli i morali brže da se završe. „Na nekada neuglednom… »

Renoviran Omladinski klub u Leskovcu

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Prostorije Omladinskog kluba u Leskovcu danas su svečano otovrene , uz prisustvo gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i Zorice Labudović, rukovodioca grupe za saradnju sa udruženjima i kancelarijama za mlade u okviru Ministarstva… »

Oficirski bal u Vranju

Jug press 10.02.2017
VRANJE U susret Danu državnosti Republike Srbije i Dana Četvrte brigade Kopnene vojske, u Vranju će, u petak, biti održan Oficirski bal. Ovu tradiciju pre osam godina obnovio je komandant Kopnene vojske Srbije, general potpukovnik Milosav Simović… »

Novi članovi Saveta za bezbednost grada

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Umesto Marka Adamovića, predstavnika Srpske pravoslavne crkve, Vasipa Bakića, koordinatora za romska pitanja i Miodraga Marjanovića, načelnika Odeljenja za vanredne situacije, (koji je otišao u penziju) u sastav Saveta za bezbednost grada… »

Grad aplicira kod Ministarstva privrede za bespovratna sredstva

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Grad Leskovac prijaviće se na javni poziv raspisan od strane Ministarstva privrede za podršku unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture – „Gradimo zajedno“ projektom „Rehabilitacija opštinskog puta OP-16 deonica Leskovac –… »

Ko odlučuje o projektima za socijalu i kulturu

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Na 25. sednici Gradskog veća usvojena su rešenja o obrazovanju komisija za izbor projekata organizacija i udruženja po konkursu iz oblasti socijalne zaštite i kulture u 2017. godini, kao i Pravilnik o načinu, kriterijumima i merilima za… »

Grad učestvuje u sufinansiranju sedam projekata Narodnog muzeja

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Na ovoj sednici Gradskog veća doneta je Odluka da je grad Leskovac saglasan da učestvuje u sufinansiranju sedam projekata za koje će Narodni muzej Leskovac podneti prijave na konkurs Ministarstva kulture i infrormisanja Republike Srbije, u… »

Skupština UPSS Niš podržava Sašu Jankovića za predsedničkog kandidata

Jug press 10.02.2017
NIŠ Sa 74 glasa „za“, četiri“ protiv“ i dva uzdržana članovi Udruženog pokreta slobodnih stanara i vlasnika zgrada iz Niša na Skupštini Udruženja održanoj večeras u Nišu, odlučili su da podrže kandidaturi za predsednika Srbije… »

Prekogranična saradnja Vranja i Montane

Jug press 10.02.2017
VRANJE Zahvaljujući Projektu o prekograničnoj saradnji izmedju Montane i Vranja ova dva grada, u Bugarskoj i Srbiji, do novembra 2018. godine dobiće najsavremenije stadione sa veštačkom travom i rasvetom. Vrednost projekta koji finansira Evropska… »