Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 10.02.2017

Kertes oslobođen optužbi za šverc cigareta

Moj Novi Sad 10.02.2017
Viši sud u Beogradu je oslobodio nekadašnjeg direktora Savezne uprave carina Mihalja Kertesa optužbi za zloupotrebu službenog položaja u švercu cigareta od 1996. do 2001, dok je Bojana Jeremić osuđena na pet godina zatvora, saopštio je danas taj… »

Kazne za nesavesno parkiranje havarisanih vozila

Moj Novi Sad 10.02.2017
Za nesavesno parkiranje havarisanih i neregistrovanih vozila predviđene su novčane kazne od 8.000 za fizička, 15.000 za preduzetnike i 100.000 dinara za pravna lica, odnosno pola tih iznosa, ukoliko se kazna plati u roku od osam dana. U ulici Episkopa… »

NOVI SAD: Više sredstava za aktivnu politiku zapošljavanja

Moj Novi Sad 10.02.2017
Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević i načelnik gradske Uprave za privredu Saša Bilinović predstavili su Akcioni plan zapošljavanja Grada Novog Sada za 2017. godinu. Plan predstavlja osnovni dokument za sprovođenje aktivne politike… »

Vreme danas: Malo do umereno oblačno i suvo, najviša dnevna u NS do 2°C

Moj Novi Sad 10.02.2017
U većem delu Srbije danas će biti malo do umereno oblačno i suvo, osim Timočke Krajine gde će preovlađivati oblačno i tmurno uz provejavanje slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab do umeren vetar, u košavskom… »

Vučević predlaže Vučića za predsedničkog kandidata

Moj Novi Sad 10.02.2017
O kandidatu SNS za predsednika Srbije odlučiće stranka, kaže potpredsednik naprednjaka Miloš Vučević i dodaje da će lično predložiti njenog lidera Aleksandra Vučića. Vučević je za Pink tv rekao da će SNS o predsedničkom kandidatu odlučiti… »

Leš u fazi raspadanja pronašla policija u stanu na Limanu

Moj Novi Sad 10.02.2017
Telo preminule žene (58) pronađeno je danas u stanu, u novosadskom naselju „Liman“, nezvanično saznaje „Blic“. Kako nezvanično saznajemo, telo je u stanu bilo duže vreme, a leš je bio u fazi raspadanja. Prema rečima stanara zgrade, ona je u… »

NEZAVISNA KANDIDATKINJA: Danijela Sremac predstavila program za predsedničke izbore

Moj Novi Sad 10.02.2017
Državljanka SAD, nezavisna kandidatkinja za predsednicu Srbije Danijela, predstavila je danas svoj program za nastupajuće predsedničke izbore. Danijela Sremac je na konferenciji za novinare u Beogradu rekla da je sada pravo vreme da se iskoristi nova… »

Prof. dr Marko Carić, dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu: Diploma je ulaznica, a ne cilj

Moj Novi Sad 10.02.2017
Kako bismo načeli temu o kvalitetu obrazovanja koje se može steći na privatnim i državnim fakultetima u našoj zemlji, pozvali smo uvaženog stručnjaka, prof. dr Marka Carića, od kog smo saznali zašto diploma mladima treba da bude samo ulaznica za… »

Zlostavljanje i pomor: Rastrgnuti i polupojedeni psi u vršačkom azilu

Moj Novi Sad 10.02.2017
Radnica vršačkog JKP "Drugi oktobar" Snežana Mikulić podnela je krivičnu prijavu protiv nadležnih u svom preduzeću zbog, kako se navodi u tom dokumentu, zlostavljanja i velikog pomora pasa u azilu za te životinje. Mikulićeva u prijavi navodi da… »

MATIČNA KNJIGA ROĐENIH: U Novom Sadu upisano 130 beba

Moj Novi Sad 10.02.2017
Spisak novorođenčadi upisanih u Matičnu knjigu rođenih u Novom Sadu, u periodu od 3. do 9. februara 2017. godine. TROJKE: BLIZANCI: DEVOJČICE: DEČACI:… »