Izvor: Mondo/Balkan arhiva vesti 10.02.2017

Ministar plagijator ima puno poverenje Sabora

Mondo 10.02.2017
Poslanici hrvatskog Sabora danas su većinom glasova odbacili zahtev opozicije da se izglasa nepoverenje ministru nauke i obrazovanja Pavi Barišiću, ali su zato skinuli imunitet bivšem šefu Milanovićevog kabineta. Foto: Guliver/Getty… »

Umro Ljubiša Beara

Mondo 10.02.2017
Nekadašnji načelnik bezbednosti Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ljubiša Beara preminuo je u zatvoru u Berlinu, javila je danas BN televizija. Foto: YouTube/screenshot Beara je u zatvoru u Nemačkoj izdržavao kaznu za zločin u Srebrenici za… »

Zurof: Stepinac bio uz ustaše, ne može biti svetac

Mondo 10.02.2017
Alojzije Stepinac, čovek koji je podržavao ustaški režim, ne može biti ni svetac ni heroj, izjavio je Efraim Zurof, direktor Centra Simon Vizental povodom otkrivanja spomen biste ovom biskupu Katoličke crkve u Osijeku. Foto: YouTube/Printscreen "Pre… »

Dele vrednosti: Savez Hrvatske, Albanije i CG

Mondo 10.02.2017
Ministri spoljnih poslova Hrvatske, Albanije i Crne Gore potpisali su u Splitu zajedničku deklaraciju o saradnji u okviru Jadranske trilaterale, kojom se podstiče jačanje bezbednosne i ekonomske saradnje Hrvatske, Albanije i Crne Gore. Foto… »

Gradonačelnik Osijeka "opleo" po Srbiji i Dačiću

Mondo 10.02.2017
Nakon što su zvaničnici Srbije kritikovali otkrivanje spomen-biste kardinalu Katoličke crkve u Hrvatskoj Alojziju Stepincu, reagovao je gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić. SPS: Sramni napadi. Foto: Printscreen/YouTube Ivan Vrkić Vrkić je izrekao niz… »

Rusi zavrnuli slavinu: Nema više para za Agrokor

Mondo 10.02.2017
Ambasador Ruske Federacije u Hrvatskoj, Anvar Anzimov, izjavio je danas u Zagrebu da Rusija više ne planira da kreditira Agrokor, objavila je televizija N1 Hrvatska. Foto: youtube/printscreen "Mi smo puno puta davali kredit Agrokoru, jer smo hteli da… »

Hrvatski Agrokor odgovorio Rusima, evo šta kažu

Mondo 10.02.2017
Agrokor ima intenzivnu i kontinuiranu komunikaciju sa svim investitorima pa tako i sa onima iz Rusije, saopšteno je danas iz te kompanije. Foto: Screenshot Trenutno nema nema nikakvih zahteva za novu izloženost ruskih investitora odnosno banaka prema… »