Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 10.02.2017

Šta je Medvedev poručio Vučiću?

Mondo 10.02.2017
Premijer Rusije poželeo je premijeru Vučiću, povodom Dana državnosti, uspeh u radu, a građanima Srbije blagostanje i prosperitet. Evo šta još kaže Medvedev... Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Predsednik Vlade Aleksandar Vučić primio je danas… »

Može samo jedan: Čeda poziva Jankovića i Jeremića

Mondo 10.02.2017
Predsednik LDP Čedomir Jovanović pozvao je danas buduće kandidate za predsednika Srbije (kada izbori budu raspisani), Vuka Jeremića i Sašu Jankovića, "da se dogovore jer građanska Srbija želi jednog kandidata opozicije". Foto: Screenshot… »

Vučević: Predložiću Vučića za kandidata

Mondo 10.02.2017
O kandidatu SNS za predsednika Srbije odlučiće stranka, kaže potpredsednik naprednjaka Miloš Vučević i dodaje da će lično predložiti njenog lidera Aleksandra Vučića. Foto: Tanjug, Tanja Valič Vučević je za "Pink" rekao da će SNS o… »

"Nema razloga za brigu, policija radi dovoljno"

Mondo 10.02.2017
Građani Republike Srbije nemaju razlog za brigu, srpska policija dovoljno radi na zaštiti bezbednosti, rekao za RTS direktor policije Vladimir Rebić. Foto: MUP Srbije/MONDO V.d. direktora policije Vladimir Rebić Gostujući u Dnevniku RTS-a, Rebić je… »

Imam "patriotski nacionalni osećaj" prema Srbima

Mondo 10.02.2017
Kandidat za predsednika Danijela Sremac predstavila je svoj plan za razvoj Srbije. Uverena je da je njena prednost u tome što je i državljanin SAD-a, a ističe da nudi rešenja "koja niko drugi nema". Evo i koja... Danijela Sremac, predsednik Srpskog… »

Prognoza: Vučić ubedljiv pobednik u prvom krugu

Mondo 10.02.2017
Lider SNS Aleksandar Vučić pobedio bi u prvom krugu predsedničkih izbora sa 55,2% odsto podrške građana, dok bi svi drugi kandidati ostali daleko iza, pokazala je poslednja prognoza marketinške agencije Faktor plus. Foto: Ilustracija MONDO/podaci… »