Izvor: OK radio arhiva vesti 10.02.2017

Protest radnika: Obećanja mesto para

OK radio 10.02.2017
NIŠ - Nekoliko stotina bivših radnika propalih niških društvenih firmi otišli su danas ogorčeni sa protesta ispred Gradske kuće jer su umesto konkretog predloga za isplatu zaostalih zarada i jednokratne novčane pomoći dobili nova obećanja o… »

SNS: Antić će biti večiti ponavljač

OK radio 10.02.2017
Gradski odbor SNS-a Vranje još jednom je rešio da učestvuje u ratu saopštenjima sa SPS-om, ovoga puta ponovo posle izjave Zorana Antića, koja je ocenjena kao „gomila gnusnih neistina i laži“. SNS demantuje kao neistinitu tvrdnju bivšeg… »

Još jedan Oficirski bal

OK radio 10.02.2017
U sali Doma Vojske u Vranju u petak od 19 časova biće održan tradicionalni Oficirski bal. Ovo dešavanje organizuje 4. brigada Kopnene vojske, a učestvuju plesna grupa brigade „Tamo daleko“, ali i supruge i devojke oficira. Ovo dešavanje uvek je… »

Lekari masovno beže sa juga Srbije

OK radio 10.02.2017
Vranje - Nakon što su, po odluci Ustavnog suda, plate zdravstvenim radnicima u Bujanovcu vraćene na republički prosek, jedan broj lekara i medicinskog osoblja najavilo je napuštanje ovdašnjeg Doma zdravlja. Plate zdravstvenim radnicima u Bujanovcu i… »

Preševo najpozitivnije prema migrantima

OK radio 10.02.2017
Vranje - Oko polovine građana Srbije ima pozitivan stav o migrantima, a najpozitivnije na njih gledaju stanovnici Preševa, Tutina i Sjenice, pokazuje istraživanje o stavovima građana prema migrantima, koje je predstavila Fondacija Ana i Vlade Divac… »

Koliko će Poštu koštati nagradna igra Uzmi i pobedi?

OK radio 10.02.2017
Javno preduzeće Pošte Srbije izrađuje koverte koje se besplatno dele za nagradnu igru Uzmi račun i pobedi. Pošte Srbije kao suorganizator nagradne igre su preuzele na sebe troškove izrade koverata, rečeno je za Insajder.net u Ministarstvu državne… »

Sastanak Putina i Trampa u komšiluku?

OK radio 10.02.2017
Moskva, Ljubljana -- Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da nema ništa protiv toga da Ljubljana bude moguće mesto sastanka s američkim kolegom Donaldom Trampom. Ipak, Putin je istakao da o tome ne odlučuje samo Moskva. "Što se tiče Ljubljane… »

Niš: Na prodaju imovina Braće Karić

OK radio 10.02.2017
Stečajni upravnik kompanije Braća Karić oglasio je prodaju dela imovine javnim prikupljanjem ponuda. Predmet prodaje je nepokretna imovina, podeljena u tri celine: prvu čini gradsko građevinsko zemljište u Opštini Pantelej u Nišu, ukupne površine… »

Državljanka SAD predsednica Srbije?

OK radio 10.02.2017
Beograd -- Kandidatkinja za predsednika Srbije Danijela Sremac predstavila je svoju viziju razvoja Srbije, u kojoj ključnu ulogu ima dijaspora. Uverena je da je njena prednost u odnosu na druge kandidate to što je i državljanin SAD i kao član… »

Gradsko Veće: Polemika oko RTV Vranje (video)

OK radio 10.02.2017
Gradsko Veće Vranja usvojilo je odluku o pokretanju postupka za davanje u zakup prostorija u javnoj svojini grada prikupljanjem pisanih ponuda, što se odnosi i na kancelarije u kojima se nalazi RTV Vranje. Zorica Jović, portparol GV, pojasnila je da je… »