Izvor: Pravda/Društvo arhiva vesti 10.02.2017

Ubica lepog lica: Strah i trepet za islamiste (video)

Pravda 10.02.2017
Islamska država objavila je nagradu od milion dolara za glavu studentkinje iz Danske Joane Palani, koja je učestvovala u borbama protiv terorista na strani Kurda, piše Miror. Joana Pelani se rodila 1993. godine u izbegličkom kampu UN u iračkom gradu… »

Šešelj: Jeremić laže kao pas!

Pravda 10.02.2017
Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da je dosovski kandidat za predsednika Vuk Jeremić bezočno slagao kada je na jednoj od svojih tribina rekao da je pomogao Šešelju dok je ovaj bio u zatvoru Haškog tribunala. Šef SRS ističe da je Jeremić dok… »

Raketom po sred čela: Huti prikazali neverovatnu preciznost na jugu Saudijske Arabije! (video)

Pravda 10.02.2017
Snage jemenskog revolucionarnog Huti pokreta redovno izvode operacije na jugu Saudijske Arabije, kao odmazdu na svakodnevno ubijanje velikog broja civila od strane saudijskog režima. Na najnovijem snimku iz južne saudijske provincije Džizan koji je… »

Zbogom bakire: Dodik pozvao srpske stranke da napuste institucije BiH

Pravda 10.02.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je revizija tužbe protiv Srbije, koju najavljuje bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, apsolutno neprihvatljiva i pogubna po buduće odnose u samoj BiH, ali i u regionu. - BiH ni… »

Za sve heroje Novorusije: Pesmom se bore u najteža vremena (video)

Pravda 10.02.2017
Služba za medije Uprave Narodne milicije DNR je objavila spot koji podiže moral oružanim snagama Donbasa. Pesmu ''Ustanička'' (rus. Opolčenskaя'') snimila je ruska rok grupa ''Razumne igre'' (rus. Raыumnыe igrы), a za spot su iskorišćeni video… »