Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 10.02.2017

Studentska formula “Zastava” izlazi na trkačku stazu

Ritam grada Kg 10.02.2017
Studenti Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu su posle četiri godine rada uspeli da naprave formulu – trkački bolid u klasi Formule 3, kojim će se u Mađarskoj takmičiti protiv 30 ekipa studenata iz celog sveta. “Studentska formula” iz… »

Za Teodoru u “Jezeru” prikupljeno oko 260 hiljada dinara

Ritam grada Kg 10.02.2017
Na humanitarno sportskoj manifestaciji “Igramo da Teodora pobedi”, održanoj sinoć u hali “Jezero”, prikupljeno je oko 260.000 dinara za lečenje male Kragujevčanke Teodore Vranješević, koja boluje od leukemije. U kutijama postavljenim na… »

Predavanje „I ja se borim“

Ritam grada Kg 10.02.2017
Udruženje MLADI u saradnji sa organizacijom NURDOR , Studentskim parlamentom Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu i Asocijacijom studenata farmacije u Kragujevcu – KgPSA, organizuje predavanje na temu „I JA SE BORIM“, danas od 18… »

Novi projekat za bezbednost dece u saobraćaju

Ritam grada Kg 10.02.2017
U organizaciji Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i podršku Grada Kragujevca u zgradi gradske uprave za vaspitače predškolskih ustanova i učitelje osnovnih škola održana je prezentacija pilot projekta “Smotre predškolske i dece… »

„Basne iz senke“ u PZD

Ritam grada Kg 10.02.2017
Sutra od 12 sati, u Pozorištu za decu Kraguejvac, odigraće se najnovija predstava „Basne iz senke“. Režiju potpisuje Biserka Kolevska, za scenografiju i kostime zadužena je Svila Veličkova, koreografija je delo Zornice Petrove, a rediteljka je… »

GV: Ulaganjem u opremu “Čistoća” podiže kvalitet usluga

Ritam grada Kg 10.02.2017
Gradsko veće usvojilo je program korišćenja sredstava od zaduživanja kod Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za nabavku novih kamiona i opreme za prikupljanje smeća u iznosu do 300 miliona dinara, kao i odluku o davanju saglasnosti na program… »

Dan zaljubljenih na bazenu SC Park – parovi plaćaju jednu kartu

Ritam grada Kg 10.02.2017
Trifun ili Valentin, vino ili ljubav? Iz Sportskog centra park poručuju – plivanje na zatvorenom bazenu. Naime, SC “Park” je, povodom 14. februara pripremio posebno iznenađenje svim posetiocima zatvorenog bazena. U svim terminima parovi će umesto… »

Pomoć za Teodoru u TIC-u

Ritam grada Kg 10.02.2017
Svi koji žele da pomognu Teodori Vranješević, a nisu bili u mogućnosti da juče prisustvuju Humanitarno-sportskoj akciji “Igramo da Teodora pobedi”, pomoć za lečenje mogu da ostave u Turističkom informativnom centru, na platou bivše Robne… »

Konferencija „Human Citie /Sharing Cloud“ u Kragujevcu

Ritam grada Kg 10.02.2017
Međunarodna kreativna urbanističko arhitektonska konferencija „Human Citie /Sharing Cloud“ biće održana u petak, 17. februara u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji od 14 do 20 časova. Na konferenciji će, pored domaćih predavača, učestvovati i… »