Izvor: Telegraf/Svet arhiva vesti 10.02.2017

Zemljotes jačine 6,7 stepeni Rihtera pogodio Filipine: Najmanje šest osoba poginulo! (foto)

Telegraf 10.02.2017
Nije izdato upozorenje od cunamija. U zemljotresu jačine 6,7 stepeni Rihterove skale koji je pogodio ostrvo Mindanao, na jugu Filipina, poginulo je najmanje šestoro, dok je više od 120 osoba povređeno. SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO PAKISTAN: Traže se… »

Uhapšena i devojčica terorista (16)! Četvorka planirala da raznese deo Pariza pun turista

Telegraf 10.02.2017
Oni su navodno planirali napad sa samoubilačkim pojasom koji bi aktivirali u turističkom delu Pariza. Francuska policija uhapsila je danas četiri osobe, među kojima je i 16-godišnja devojčica, zbog sumnje da su planirali teroristički napad na jedno… »

Ovi Amerikaci su danas jači od Trampa! A plate su im duplo manje od njegove (foto)

Telegraf 10.02.2017
"Vidimo se na sudu, bezbednost naše nacije je u pitanju" Savezni apelacioni sud odbio je da vrati na snagu izvršnu uredbu američkog predsednika Donalda Trampa, kojom se putnicima iz sedam zemalja sa većinskim muslimanskim stanovništvom brani ulazak u… »

Jezivo: Žena jauče od bolova dok je šibaju štapom, publika oduševljeno navija (VIDEO)

Telegraf 10.02.2017
Nakon petog udarca, žena je pala, a u pomoć joj je pritrčalo medicinsko osoblje. Maskirani muškarac, pripadnik takozvane verske policije u Indoneziji, štapom udara ženu u leđa. Ovaj odvratan događaj se dešava pred mnogobrojnom publikom koja… »

Tramp planira da u borbi protiv imigranata iskoristi teslino moćno tajno oružje

Telegraf 10.02.2017
Teslin patent je, zajedno s ostalim dokumentacijom, posle njegove smrti zaplenio FBI. Donald Tramp u borbi protiv ilegalnih migranata planira da iskoristi tajni patent srpskog naučnika Nikole Tesle. TRAMP MOŽDA JEDINI NA SVETU ZNA SVE TAJNE NIKOLE… »

Potvrđeno: Putin i Tramp se sastaju u Melanijinom zavičaju

Telegraf 10.02.2017
- Ljubljana i Slovenija su naravno odlično mesto za održavanje takvog dijaloga - istakao je Putin. Ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio da je spreman da se sastane sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. Otkriveni do sada nepoznati detalji… »

Snežna oluja frapirala Ameriku: Nižu se saobraćajke, škole otkazale časove, ljudima savetuju da ne idu na posao (FOTO)…

Telegraf 10.02.2017
Vlada je saopštila da svi radnici koji nisu neophodni na poslu ostanu svojim kućama. Severoistočni deo SAD našao se pod više od 30 centimetara snega, duž koridora Njujork – Boston, javlja AP. Kataklizma u Americi: Niz tornada pustoši države… »

Velika eksplozija na aerodromu jfk u Njujorku, zapalio se motor aviona! (foto) (video)

Telegraf 10.02.2017
Još uvek nisu pronađeni uzorci požara. Motor aviona za Buenos Aires ekslodirao je u toku poletanja sa Džon F. Kenedi aerodroma u Njujorku. Haos u Brazilu dostigao vrhunac, mrtvih sve više, vojska šalje pojačanje Prema prvim saznjanima nije bilo… »

Brisel u potpunom mraku: Čule se sirene, niko ne zna šta se dešava, ljudi prestravljeni! (foto) (video)

Telegraf 10.02.2017
Zvaničnici pretpostavljaju da će biti potrebno šest sati da se kvar otkloni. Brisel je noćas “utonuo u mrak” pošto je u belgijskoj prestonici nestala struja, a mediji navode da će biti potrebno više sati da se kvar otkloni. Ajfelova kula će… »