Izvor: Vesti online arhiva vesti 10.02.2017

Preminula starleta dnevno šmrkala 500 evra

Vesti online 10.02.2017
Smrt Tare Palmer-Tomkinson (45), jedne od prvih starleta i pripadnice visokog britanskog društva, šokirala je javnost. Ona je pronađena mrtva u svom stanu u Londonu, a uzrok smrti još nije zvanično potvrđen. Odavno je poznato da je Tara godinama… »

Živi, živi duh slovenski

Vesti online 10.02.2017
Hrvatski i slovenački "sokoli" u Austrougarskoj važili su za najljuće neprijatelje Habzburgovaca. Kada su se u vreme Velikog rata našli u redovima okupatorske vojske, masovno su se predavali Rusima i stupali u dobrovoljce srpske vojske. Pevali su… »

Jezivo predskazanje budućnosti se ostvaruje: Počelo je ugrađivanje čipova u ljude!

Vesti online 10.02.2017
Belgijska kompanija, Nju fjužn, koja se bavi digitalnim marketingom, prva na svetu je ponudila svojim radnicima da ugrade čip ispod kože. Njegova svrha je da zameni identifikacione kartice. Taj mikročip omogućava da slobodno ulazite u sve prostorije… »

Italijanski "Don Vito Korleone" koji je bacio Britaniju pod noge

Vesti online 10.02.2017
Sezona za zaborav, dve smene trenera i novi početak sa starim snagama, nije obećavao da će se u plavom delu Londona ponovo radovati u skorije vreme. Ipak, na polovini tekuće sezone, Čelzi je opet gazda u Premijer ligi, dok ostali klubovi u prašini… »

Torbe sa kokainom isplivale na plažu!

Vesti online 10.02.2017
Kokain, čija je ulična vrednost procenjena na oko 50 miliona funti, pronađen je na plažama u Norfoku, saopšteno je du petak iz britanske Nacionalne agencije za borbu protiv kriminala (NCA). U saopštenju se navodi da je oko 360 kilograma kokaina… »

Neusaglašene koordinate uzrok pogibije turskih vojnika

Vesti online 10.02.2017
Pogibija turskih vojnika u ruskim vazdušnim napadima u Siriji je "tragična slučajnost", koja je stavila u težak položaj obe strane, ali se taj incident neće odraziti na odnose Moskve i Ankare, jer nijedna od te dve zemlje ne želi eskalaciju… »

U ovoj kući strave su ljudi mučeni i surovo ubijani, a sada se useljava biznismen

Vesti online 10.02.2017
"Kuća užasa" koja je postala poznata tokom Drugog svetskog rata, a mogla se videti u filmu Šindlerova lista, gde je nacistitički krvnik Amon Got ubijao Jevreje sa balkona i najstrašnije ih mučio, nalazi se u centru pažnje nakon što je otkriveno da… »

Speed dating u UŠĆU za Dan zaljubljenih

Vesti online 10.02.2017
Sve one koji su mislili da će ovaj Dan zaljubljenih dočekati sami, UŠĆE Shopping Centar rešio je da obraduje i pruži im priliku da upoznaju nove osobe i da se možda i zaljube na speed datingu. Povodom Dana zaljubljenih, u utorak 14. februara od 19… »

Asad: I američki vojnici mogu u Siriju ako...

Vesti online 10.02.2017
Predsednik Sirije Bašar al Asad izjavio je da nije protiv prisustva vojnika iz SAD ili drugih zemalja, ako se oni budu borili protiv terorizma. Asad je naglasio da ne može biti govora o slanju snaga iz drugih zemalja u Siriju, ako te zemlje "nemaju… »

Životinje ponovo na sceni, podrška Iz revolta

Vesti online 10.02.2017
Zajednički koncert beogradskih punk oi! bendova Životinje i Iz revolta, uz podršku selektora Zexona, biće održan u subotu 11. februara, od 22 časa, u klubu "Kuglaš" (Đušina 5, Beograd). Posle višegodišnje pauze, kultni beogradski punk/oi!/hc… »