Izvor: Vesti online arhiva vesti 10.02.2017

Užas u Novom Sadu: Policija u stanu našla leš u fazi raspadanja

Vesti online 10.02.2017
Telo preminule žene (58) pronađeno je u petak u stanu, u novosadskom naselju "Liman", nezvanično saznaje "Blic". Telo je u stanu bilo duže vreme, a leš je bio u fazi raspadanja. Prema rečima stanara zgrade, stanarka koja je tu živela, duže vreme… »

Dojče vele: EU - spasavaj šta se spasti može

Vesti online 10.02.2017
Nemačka kancelarka Angela Merkel menja kurs i zalaže se za koncept "Evrope sa dve brzine". Taj koncept se mnogima ne dopada, s obzirom da u sebi krije opasnost od razilaženja interesa pojedinih država. To bi moglo da dovede do raspada Unije, piše u… »

Evo koju je zemlju predložio Putin za sastanak sa Trampom

Vesti online 10.02.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u petak da odnosi Rusije i Sjedinjenih Američkih Država treba da budu obnovljeni nakon perioda njihove degradacije, ali da to ne zavisi samo od ruske nego i od američke strane. - Rusko-američki odnosi su u… »

Teroristi najavili ofanzivu: Oslobodićemo Siriju i uništiti vladine snage

Vesti online 10.02.2017
Komandant islamske koalicije Tahrir el šam Hašem el Šejh objavio početak "nove bitke"na severozapadu zemlje, prenosi agencija "Juroasija dejli". Vođa Tahrir el šama u video-obraćanju je obećao da će osloboditi Siriju i uništiti vladine snage… »

Kluni "čeka" blizance

Vesti online 10.02.2017
Džordž Kluni potvrdio je da je njegova supruga Amal u drugom stanju i da čekaju blizance. Ove vesti glumac je saopštio novinarki emisije "The Talk", otkrivši da bebe stižu u junu. Već nekoliko nedelja šuška se da je 39-godišnja advokatica… »

Rada će voditi emisiju u spavaćoj sobi!

Vesti online 10.02.2017
Voditeljka Rada Radenović vodiće noćni tok šou "Rada sam" na TV Pink. Posle duže medijske pauze, Rada se vraća na male ekrane sa novom autorskom emisijom. Svake srede jedna aktuelna ličnost iz javnog života, govoriće o najrazličitijim temama, a… »

Haradinaj budi "pse rata" protiv Srbije

Vesti online 10.02.2017
Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj svojom izjavom pokazuje sledbenicima mete na KiM, za slučaj da ga izruče Beogradu, piše "Sputnjik". Prazna retorika ili pretnja? Vođa bivše OVK Haradinaj, koji se nalazi na uslovnoj slobodi u… »

Gradnja gondole u Čajetini (3): I mi smo Srbija

Vesti online 10.02.2017
Žestok spor lokalnih vlasti na Zlatiboru i vrha države dostiže vrhunac, a predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović ne želi da sve ostane na rečima. Za subotu, 11. februar, zakazan je svojevrsni protest, "radna akcija" i početak gradnje… »

Udružile se Hrvatska, Albanija i Crna Gora!

Vesti online 10.02.2017
Ministri spoljnih poslova Hrvatske, Albanije i Crne Gore u petak su u Splitu potpisali zajedničku deklaraciju o saradnji u okviru Jadranske trilaterale, kojom se podstiče jačanje bezbednosne i ekonomske saradnje između Hrvatske, Albanije i Crne Gore… »

"Najsuroviji u ratu danas su slobodni ljudi"

Vesti online 10.02.2017
Šef Koordinacionog tela za jug Srbije patolog Zoran Stanković kaže da oni koji su bili najsuroviji tokom rata, danas su slobodni ljudi, te da ne očekuje previše od francuskog suda u slučaju Ramuša Haradinaja i da je njegova procena da će biti… »