Izvor: Vesti online arhiva vesti 10.02.2017

"Nemački Tramp" ruši Merkelovu?

Vesti online 10.02.2017
Nemački ministar finansija Volfgang Šojble ponovo je dokazao da je veoma oštrog jezika, uporedivši rivala Angele Merkel, Martina Šulca, sa Donaldom Trampom, javljaju svetske agencije. Kandidat SPD donedavno je bio na čelu Evropskog parlamenta, a… »

Bivša učesnica Farme pronašla mrtvog supruga u stanu

Vesti online 10.02.2017
Zumreta Midžić, pevačica bivša učesnica "Farme" poznatija kao Zuzi Zu, pronašla je supruga telo Mirka Ljubojevića u njihovom stanu u Zagrebu, prenosi bosansi "Express magazin". - Osećam kao da je duša izašla iz mene i da je sve oko mene nestalo… »

Šešelj: Jeremić laže kao pas!

Vesti online 10.02.2017
Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da je dosovski kandidat za predsednika Vuk Jeremić bezočno slagao kada je na jednoj od svojih tribina rekao da je pomogao Šešelju dok je ovaj bio u zatvoru Haškog tribunala. Šef SRS ističe da je Jeremić dok… »

Samokontrola: Lomljava stakla, Putin "mrtav hladan"

Vesti online 10.02.2017
Predsednik Rusije Vladimir Putin pokazao je izuzetnu uzdržanost u Kremlju tokom ceremonije nagrađivanja mladih naučnika koji se bave naukom i inovacijama. Na prijemu tokom dodele nagrada iznenada se začuo oštar zvuk kada je pao poslužavnik sa… »

Milica: E, pa, neću sad da se udam

Vesti online 10.02.2017
Milica Dabović, nekadašni kapiten reprezentacije Srbije, godinama je govorila da joj je želja da se uda za dečka Simona, ali je sada promenila ploču. - Ja sam toliko navaljivala 'kupi mi prsten, kupi mi prsten', a on to nije uradio. Sada kada bi ga… »

Keba napao šminkerku: Daj sav puder!

Vesti online 10.02.2017
Dragan Kojić imao je žešću raspravu sa šminkerkom "Granda", i to sve zbog lepote, koja će mu jednog dana doći glave. Nekako ne ide slika da jedan muškarac viče na šminkerku jer nema dovoljno pudera na licu, ali ovde je upravo to bio problem… »

"Pretili mi smrću dok sam bio u Zvezdi"

Vesti online 10.02.2017
Jedan od najvećih promašaja u istoriji Crvene zvezde Džošua Parker prisetio se boravka u dresu Crvene zvezde. Fudbaler sa Antikva i Bermuda kaže da je jedan od najgorih perioda u njegovoj karijeri bio kada mu umrla baka, a crveno-beli nisu hteli da… »

Znate li koji je najgori grad u Srbiji?

Vesti online 10.02.2017
Ni manje opštine ni više problema, komentar je stanovnika Smederevske Palanke. Svake godine imaju muke s dugovanjima za struju i vodu i prezaduženim opštinskim budžetom. Račun opštine je u blokadi od oko tri milijarde dinara. Dok se čelnici… »

Radna mesta ne smeju biti ugrožena

Vesti online 10.02.2017
Trgovinski rat bio bi propast za sve, ocenjuje nadležni evropski komesar Cecilija Malmstrem, dodajući da bi to bila propast sa nepredvidivim posledicama za svet, Evropu, SAD i Kinu. Ona je, u izjavi bečkom dnevniku "Kurir", istakla da je još rano… »

Premijer liga: Ali i Klement najbolji u januaru

Vesti online 10.02.2017
Fudbaler Totenhema Dele Ali i menadžer Svonsija Pol Klement izabrani su za najbolje u Premijer ligi za januar. Ali je na pet utakmica dao isto toliko golova, dok je Klement, treći menadžer Svonsija ove sezone, predvodio ekipu do četiri pobede na tri… »