Izvor: Vesti online arhiva vesti 10.02.2017

Ubijen monstrum iz Gnjilana

Vesti online 10.02.2017
Pozivajući se na izvore iz policije i Islamske zajednice Kosova, prištinski mediji objavili su informaciju, koju je navodno potvrdila i njegova porodica, da je u Siriji poginuo Ridvan Hakifi (Abu Mukati), bivši imam u Gnjilanu i jedan od komandanata… »

Haljine i umetnine za mališane zlehude sudbine

Vesti online 10.02.2017
Lajflajn humanitarna organizacija na čelu sa pokroviteljkom njenim kraljevskim visočanstvom princezom Katarinom, upriličila je uspešan dobrotvorni koktel i aukciju u Londonu u cilju prikupljanja sredstava i podizanja svesti o važnosti pomoći deci sa… »

Svaku paru čuvamo za struju

Vesti online 10.02.2017
Ove zime, jedne od najhladnijih na inače hladnom Pešteru, sve se urotilo protiv devetočlane porodice Tomislava Jelića (83) iz zaseoka Janturine u mesnoj zajednici Bare, udaljenoj od Sjenice 35 kilometara. Osim što žive u mraku i pod svetlom sveće i… »

Er Srbija leti u Prištinu

Vesti online 10.02.2017
Posle 18 godina od prekida aviosaobraćaja između Beograda i Prištine, ta linija bi mogla ponovo da bude uspostavljena, nakon što je Vlada Srbije formirala Radnu grupu za normalizaciju vazdušnog saobraćaja na Balkanu. Odlukom Vlade od 31. januara… »

Hapšenjima koče terorizam

Vesti online 10.02.2017
Blizu 450 nemačkih policajaca je u noći između srede i četvrtka izvršilo pretres u 12 objekata u regionu Getingena i jednog u severnom Hesenu, pod sumnjom da je pripreman konkretan teroristički napad, saopštio je šef policije Uve Lirig. -… »

PIH: Izraelci ranije znali za prevaru

Vesti online 10.02.2017
Izraelska tajna služba Šin Bet je, prema informacijama Špigl-onlajna, imala ulogu u skandalu sa izduvnim gasovima tako što je još pre izbijanja afere raspolagala dopisom u kojem su američke službe znatno ranije obavestile tadašnjeg šefa… »

Voždovački klan ponovo na meti

Vesti online 10.02.2017
Beogradska policija i dalje istražuje pozadinu eksplozije u kojoj je na beogradskom Voždovcu teško ranjen Ivan Ćirić (37). Lekari se i dalje bore za njegov život budući da je zadobio velike teške povrede ruke i grudi, a u ovom bombaškom napadu… »

"Zona 2" obara rekorde

Vesti online 10.02.2017
Film "Zona Zamfirova 2" obara rekorde gledanosti i do sada je ovo ostvarenje u bioskopima videlo više od 120.000 ljudi. Pre nekoliko dana dodeljena je i nagrada stohiljaditom gledaocu, i to u Obrenovcu. Dobitnik vaučera bio je 13-godišnji učenik Lazar… »

Džet-set okupirao Kopaonik

Vesti online 10.02.2017
I ove zime poznate ličnosti okupirale su srpske planine. Najpopularniji je, kao i ranijih godina, Kopaonik gde mnogi odlaze da vide i budu viđeni. Oni kojima je popularnosti preko glave odmaraju se u inostranstvu, ali redovno kače slike na društvene… »

Nož u leđa Putinu: Tramp podržao "nepodeljenu Ukrajinu"!

Vesti online 10.02.2017
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je podršku "nepodeljenoj Ukrajini" u pismu predsednici Litvanije Dalji Gribauskajte, datiranom na 8. februar. "Vaš doprinos suverenitetu i teritorijanom integritetu Ukrajine, kao i vaši napori da povećate… »