Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 10.02.2017

Šesti put postavljena ploča nestalim novinarima

Vesti online 10.02.2017
Članovi Udruženja novinara Srbije (UNS) i Društva novinara Kosova i Metohije (DNKiM) u petak su u blizini Velike Hoče i Orahovca po šesti put postavili spomen-ploču novinarima Radio Prištine Đuru Slavuju i Ranku Periniću koji su na tom mestu… »

Haradinaj budi "pse rata" protiv Srbije

Vesti online 10.02.2017
Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj svojom izjavom pokazuje sledbenicima mete na KiM, za slučaj da ga izruče Beogradu, piše "Sputnjik". Prazna retorika ili pretnja? Vođa bivše OVK Haradinaj, koji se nalazi na uslovnoj slobodi u… »

"Najsuroviji u ratu danas su slobodni ljudi"

Vesti online 10.02.2017
Šef Koordinacionog tela za jug Srbije patolog Zoran Stanković kaže da oni koji su bili najsuroviji tokom rata, danas su slobodni ljudi, te da ne očekuje previše od francuskog suda u slučaju Ramuša Haradinaja i da je njegova procena da će biti… »

Šešelj: Jeremić laže kao pas!

Vesti online 10.02.2017
Lider radikala Vojislav Šešelj tvrdi da je dosovski kandidat za predsednika Vuk Jeremić bezočno slagao kada je na jednoj od svojih tribina rekao da je pomogao Šešelju dok je ovaj bio u zatvoru Haškog tribunala. Šef SRS ističe da je Jeremić dok… »

Er Srbija leti u Prištinu

Vesti online 10.02.2017
Posle 18 godina od prekida aviosaobraćaja između Beograda i Prištine, ta linija bi mogla ponovo da bude uspostavljena, nakon što je Vlada Srbije formirala Radnu grupu za normalizaciju vazdušnog saobraćaja na Balkanu. Odlukom Vlade od 31. januara… »

Speed dating u UŠĆU za Dan zaljubljenih

Vesti online 10.02.2017
Sve one koji su mislili da će ovaj Dan zaljubljenih dočekati sami, UŠĆE Shopping Centar rešio je da obraduje i pruži im priliku da upoznaju nove osobe i da se možda i zaljube na speed datingu. Povodom Dana zaljubljenih, u utorak 14. februara od 19… »

Donald nam čestitao, a kako je Toma rekao "tenk ju"?

Vesti online 10.02.2017
Svi već znamo da nam je predsednik SAD-a Donald Tramp čestitao Dan državnosti, a evo sada možete da vidite i kako mu je srpski kolega po funkciji, Tomislav Nikolić, zahvalio preko Tvitera. Možda je Toma bio malo neformalniji, pišući na Donaldov… »

Jedanaesti Case Study Show

Vesti online 10.02.2017
Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje jedanaesti put zaredom projekat "Case Study Show 2017", koji će se održati u periodu od 3. do 11. marta na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije. Case Study Show je manifestacija… »

Kako da znate da li vam je "proradila štitna"

Vesti online 10.02.2017
Ako se loše osećate u poslednje vreme, i sumnjate da vam štitasta žlezda ne radi kako treba, evo na šta bi trebalo da obratite pažnju. Tiroidna žlezda je važan organ, leptirastog oblika, nalazi se na vratu i primarna funkcija joj je da jod, koji… »

Začin koji život znači: Čini čuda za vaš organizam

Vesti online 10.02.2017
Kurkuma je začin koji je u samom vrhu zdravih biljka poznata svetskoj javnosti. Njena široka primena je veoma značajna. Kurkumin je njegov glavni sastojak, a čija je glavna zasluga za njegovu lekovitist tj. široku zdravstvenu dobrobit. Istraživanja… »