Izvor: Vesti online/Politika arhiva vesti 10.02.2017

Tači: Odmah formirati vojsku!

Vesti online 10.02.2017
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je sinoć da nema vremena za gubljenje i da kosovska skupština treba da donese odluku o osnivanju "Vojske Kosova". Tači je u Briselu, gde boravi u zvaničnoj poseti, rekao za kosovski javni servis RTK 1 da je… »

Šta je Medvedev poručio Vučiću?

Vesti online 10.02.2017
Premijer Rusije poželeo je premijeru Vučiću, povodom Dana državnosti, uspeh u radu, a građanima Srbije blagostanje i prosperitet. Evo šta još kaže Medvedev... Predsednik Vlade Aleksandar Vučić primio je u petak ambasadora Ruske Federacije… »

Nepostojeća država Kosovo podnosi zahtev za članstvo u EU

Vesti online 10.02.2017
Kosovski ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj izjavio je u Skoplju da će Kosovo ove godine podneti zahtev za status kandidata za članstvo u EU, piše Zeri. - Kosovo radi na reformama evropske agende i kada to bude primenjeno, prijavićemo se za… »

Roditelji podvodili devojčicu za cigarete i alkohol!

Vesti online 10.02.2017
Policija u Smederevskoj Palanci uhapsila je roditelje maloletne M. M. (15) zbog sumnje da su je dve godine podvodili i držali u seksualnom ropstvu, dok su još četiri muškarca uhapšena zbog sumnje da su izvršili obljubu nad maloletnicom. Pored… »

Vojna baza u Kelebiji - Orbanova politička igra?

Vesti online 10.02.2017
Zašto je mađarska vojska odlučila da izgradi vojnu bazu u blizini graničnog prelaza sa Srbijom na Kelebiji? Upućeni tvrde da je tu reč o čistoj politici, ali i o uvertiri za još oštrije mađarske zakone, čije usvajanje tek sledi. - Političke… »