Regioni arhiva vesti 10.02.2017

Još četiri dana do uplate prve rate poreza na imovinu ili sle kazna do 5 000 dinara!

iKragujevac 10.02.2017
Rok za uplatu prve rate poreza na imovinu za 2017. godinu u Srbiji je 14. februar. Iznos poreske obaveze koju treba izmiriti za prvi kvartal ove godine isti je kao i za poslednji kvartal prošle godine. Obveznici poreza na imovinu su građani… »

Protest radnika u Nišu: Umesto para ponovo dobili obećanja

Večernje novosti 10.02.2017
Nekoliko stotina bivših radnika propalih niških društvenih firmi otišli su danas ogorčeni sa protesta ispred Gradske kuće. Nekoliko stotina bivših radnika propalih niških društvenih firmi otišli su danas ogorčeni sa protesta ispred Gradske… »

Vranjski SNS: Reakcija na Zorana Antića

Jug press 10.02.2017
VRANJE Gradski odbor SNS iz Vranja danas reaguje , kako navode “povodom izjave Zorana Antića u emisiji „Egzit“ na TV „RITAM“ “Posle reagovanja na intervju Zorana Antića u „Vranjskim novinama“, Gradski odbor Srpske napredne stranke u… »

Otvorena nova pijaca

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC U Leskovcu je danas zvanično otvorena renovirana pijaca. Gradonačelnik Goran Cvetanović, koji je otvorio pijacu najpre je uputio izvinjenje sugrađanima jer su, kaže , svi radovi mogli i morali brže da se završe. „Na nekada neuglednom… »

Renoviran Omladinski klub u Leskovcu

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Prostorije Omladinskog kluba u Leskovcu danas su svečano otovrene , uz prisustvo gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i Zorice Labudović, rukovodioca grupe za saradnju sa udruženjima i kancelarijama za mlade u okviru Ministarstva… »

Oficirski bal u Vranju

Jug press 10.02.2017
VRANJE U susret Danu državnosti Republike Srbije i Dana Četvrte brigade Kopnene vojske, u Vranju će, u petak, biti održan Oficirski bal. Ovu tradiciju pre osam godina obnovio je komandant Kopnene vojske Srbije, general potpukovnik Milosav Simović… »

Do sada 13 sigurnih predsedničkih kandidata

Glas Zapadne Srbije 10.02.2017
Izbori za predsednika Srbije još nisu raspisani, a do sada je u javnosti najavljeno bar 13 sigurnih predsedničkih kandidata. Potencijalnih predsedničkih kandidata ima još više, pa je tako lider SPS Ivica Dačić najavio da će se kandidovati ukoliko… »

Studentska formula “Zastava” izlazi na trkačku stazu

Ritam grada Kg 10.02.2017
Studenti Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu su posle četiri godine rada uspeli da naprave formulu – trkački bolid u klasi Formule 3, kojim će se u Mađarskoj takmičiti protiv 30 ekipa studenata iz celog sveta. “Studentska formula” iz… »

Danas bez električne energije ostaju ova naselja!

iKragujevac 10.02.2017
Najava isključenja električne energije za danas. -Zbog izmeštanja mernog mesta u vremenu od 10.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul Svetolika Janjića, Banjalučkoj, Ivana Mažuranića i Ilirskoj u… »

Apatin: Prodaje se brodogradilište

Radio 021 10.02.2017
Menadžment grupe "ABC TVO EAD" iz Sofije zvanično je oglasio prodaju brodogradilišta "Apatin" po ceni od 2.326.000 evra. Kako pišu "Novosti", Vojvođanska banka prepisala je firmu januara prošle godine na bugarsku banku, koja, takođe, posluje u… »