Beograd arhiva vesti 12.02.2017

Devojka povređena u saobraćajki u Ljutice Bogdana

Blic 12.02.2017
Jedna devojka lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila tokom noći u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Do nesreće je došlo nešto posle 22 časa, a povređena devojka (22)… »

Radovi oko „Prokopa” u punom jeku

Politika 12.02.2017
Radovi na pristupnim saobraćajnicama za železničku stanicu „Beograd centar – Prokop” iz Bulevara kneza Aleksandra su u toku i njihov završetak očekuje se sredinom godine, rekao je gradski menadžer Goran Vesić. „Radovima, koji su vredni 380… »

Radovi na vodovodnoj mreži na Paliluli i Čukarici

Studio B 12.02.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u ponedeljak 13. februara od 8 do 18 sati bez vode će biti potrošači u Ulici vojvode Micka Krstića i predškolske ustanove „Biseri” i „Plavi čuperak”. U navedenom periodu… »

Plan da i Grocka dobije akva-park

Večernje novosti 12.02.2017
U Opštini Grocka je predstavljena ideja izgradnje akva-parka na teritoriji ove lokalne zajednice. U Opštini Grocka je predstavljena ideja izgradnje akva-parka na teritoriji ove lokalne zajednice. Razmotren je plan koji podrazumeva pribavljanje… »

Palilulske bebe dobijaju kolica na poklon

Politika 12.02.2017
Sve bebe koje se u toku ove godine rode na Paliluli na dar će dobiti kolica. Najveća prestonička opština odlučila je da izdvoji novac za ove poklone svojim građanima u okviru akcije „Da rastemo zajedno”. Prijave počinju od 13. februara (za sve… »

Godina kulture na Čukarici

Studio B 12.02.2017
U opštini Čukarica 2017 . proglašena je godinom kulture. Osim izložbi u „Galeriji 73“, u Dečijem kulturnom centru, odrasli mogu da gledaju predstave po ceni od 150 dinara, dok je cena za decu 100 dinara. Kulturni život građana biće još… »

(Foto) od danas na ulicama Beograda: Evo kako izgledaju solarni kontejneri sa besplatnim internetom!

Kurir 12.02.2017
Beograd je dobio jedan potpuno neobičan kontejner, na solarni pogon, a uskoro će dobiti i bežični internet kako bi u svakom momentu oni koji se zateknu u njegovoj blizini mogli da imaju WiFi vezu sa poznanicima na društvenim mrežama. Ovu novinu… »

Sređuju deo Zoološkog vrta

Večernje novosti 12.02.2017
Rekonstrukcija dela prostora u beogradskom Zoo-vrtu započeta je u petak. REKONSTRUKCIJA dela prostora u beogradskom Zoo-vrtu započeta je u petak. Ovaj deo vrta dugo nije sređivan a decenijama su u njemu bili smešteni mrki medvedi, a zatim bengalski… »

Skraćeno radno vreme na Sretenje

Kurir 12.02.2017
Od utorka 14. februara na snazi će biti odluka o izmenjenom radnom vremenu objekata. Tokom obeležavanja Dana državnosti benzinske pumpe moraju biti otvorene, a ugostiteljski objekti u stambenim zgradama mogu da rade do 24 sata Kako saopštavaju iz… »

Početak radova još u magli

Politika 12.02.2017
-Projekat bi mogao da bude završen u naredna dva meseca, a građevinska dozvola dobijena mesec kasnije -Ako grad raščisti teren, majstori bi na gradilište mogli da uđu do leta i posao završe do kraja godine -Na terminalu od 19.600 kvadrata planirana… »