Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 12.02.2017

BEČEJ: Pronađeno beživotno telo žene, sumnja se na zločin iz ljubomore

Moj Novi Sad 12.02.2017
U Bečeju je danas u prepodnevnim časovima pronađeno beživotno telo I. Č. Telo je našla njena ćerka koja je potom nazvala Hitnu Službu Doma Zdravlja, ali je već bilo kasno. G. Č. je trenutno na Novosadskoj klinici, na detoksikaciji. Policija je… »

Isključenja struje za ponedeljak, 13. februar

Moj Novi Sad 12.02.2017
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Petrovaradinu, Čortanovcima, Čeneju, Bukovcu, Beočinu i Futogu. Petrovaradin: - od 8 do 14.30 sati: povremeno u delovima ulica Patrijarha… »

BOR: Mladić poginuo na kružnom toku u sudaru sa taksistom, jer je vozio u suprotnom smeru

Moj Novi Sad 12.02.2017
N.L. uleteo kolima u kružni tok u suprotnom smeru, u direktnom sudaru sa taksistom izgubio život na licu mesta. Četvoro prijatelja teško povređeni, taksista kritično. Dvadesetpetogodišnji N.L. automobilom marke reno, vraćajući se iz grada sa još… »

NS: Oko 21000 nezaposlenih lica čeka na birou

Moj Novi Sad 12.02.2017
Grad Novi Sad je za sprovođenje aktivne politike zapošljavanja ove godine izdvojio 28 miliona dinara više nego 2016. godine, kada je za tu namenu bilo odvojeno 107 miliona dinara. Program pripravnika biće finansiran iznosom od 37,5 miliona dinara, a… »

VREME DANAS: Vedro, temperatura do 3 stepena

Moj Novi Sad 12.02.2017
Novosađane u nedelju očekuje vedro vreme, sa temperaturama koje će se kretati od -5 stepeni do 3 stepena Celzijusovih. U Novom Sadu tokom dana duvaće jugoistočni vetar brzinom 7 m/s. Ujutro će biti hladno sa temperaturom od -5 stepeni Celzijusovih… »

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. februara

Moj Novi Sad 12.02.2017
Pročitajte šta vas tokom naredne nedelje čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje ... OVAN (21. 3. - 20. 4) Posao – Vladar Mars u Ovnu ukazuje na to da idete pravim putem. Uz Marsa je i Venera, pa… »

Do kraja marta uvažavaće se stare lične karte u poštama i bankama

Moj Novi Sad 12.02.2017
Građani koji do kraja decembra, kada je bio rok za zamenu starih ličnih karata, to nisu učinili, mogu sa starim dokumentom u poštama i bankama da podižu novac. NBS je krajem prošle godine svim bankama uputila preporuku da do kraja marta omoguće… »

Ko se sve kandidovao za predsednika

Moj Novi Sad 12.02.2017
Još je nepoznato ko će biti kandidat vladajuće koalicije na predstojećim predsedničkim izborima. Vučić svakodnevno dobija istraživanja javnog mnenja za koga bi većina glasala i odluku će saopštiti sredinom nedelje. Do tada, evo spiska kandidata… »

Više od 20 kilograma marihuane zaplenjeno na Horgošu

Moj Novi Sad 12.02.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije zaplenili su više od 21 kilogram marihuane i uhapsili jednu osobu na Graničnom prelazu Horgoš. Prilikom pregleda vozila… »

NOVI SAD: Usmeravanje osmaka ka traženim zanimanjima

Moj Novi Sad 12.02.2017
Novosadski đaci koji od 1. septembra ove godine budu upisivali srednje škole biće usmeravani ka zanimanjima koja su perspektivna i za kojima postoji potreba na tržištu rada. Član Gradskog veća zadužen za obrazovanje, Vladimir Jelić, rekao je da… »