Arhiva vesti 13.02.2017

Premijer: Neće vam se dopasti odgovor o Malom

Danas 13.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas nije želeo da odgovara na pitanja o gradonačelniku Beograda Siniši Malom, već je reko da će novinari sutra dobiti detaljan, jasan i opširan odgovor, za koji nije siguran da će se svima dopasti. Siguran sam… »

Podrška Beča Srbiji i zahvalnost Vučiću zbog uloge na Balkanu

Dnevnik 13.02.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nakon razgovora sa šefom austrijske diplomatije Sebastijanom Kurcom da probleme na Balkanu treba rešavati mirnim putem, složivši se s nedavnom ocenom evropskog komesara Johanesa Hana da je na… »

Radnici traže stalno zaposlenje

Dnevnik 13.02.2017
Sindikat zaposlenih na aerodromu „Nikola Tesla” održao je protest i zatražio od Vlade Srbije da dugogodišnji radnici dobiju ugovore na neodređeno vreme. Predsednica sindikata zaposlenih na aerodromu „Zajedno” Vesna Vilotić izjavila je da su… »

Poziv za zakup zemljišta na 30 godina

Radio 021 13.02.2017
Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije objavilo je danas javni poziv za zakup državnog zemljišta na 30 godina, investitorima koji će se baviti stočarstvom i prerađivačkom industrijom. Zemljište će se izdavati uz saglasnost… »

Polugola Bijonse pokazala stomak i napravila spektakl (VIDEO)

Vesti online 13.02.2017
Bijonse je priredila spektakularan nastup na dodeli Gremi nagrada, na kojem je ponosno pokazala trudnički stomak. Podsetimo, pevačica je pre desetak dana objavila da čeka blizance, a na crvenom tepihu pojavila se u izazovnoj crvenoj toaleti u kojoj je… »

Euleks: Nismo uključeni u procesuiranje 57 naloga za hapšenje

Blic 13.02.2017
Portparolka Euleksa Dragana Nikolić Solomon potvrdila je danas da Euleks nije uključen u procesuiranje 57 naloga za hapšenje na Kosovu i Metohiji. - “Euleks nije uključen u procesiranje 57 naloga za hapšenje, kako se izveštava u medijima. Ti nalozi… »

Hrvatski premijer: Bezobrazne izjave iz Srbije neće proći

Telegraf 13.02.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković danas je izjavio da u Hrvatskoj “neće proći” pojedine izjave iz Srbije, za koje rekao da su “čak bezobraznog karaktera”, kao i da postoje razni kanali komunikacije sa Srbijom, ali nema žurbe za “susret na… »

Putin Nikoliću čestitao praznik i rođendan!

Večernje novosti 13.02.2017
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin čestitao je šefu države Tomislavu Nikoliću i svim građanima Srbije predstojeći praznik - Dan državnosti, a predsedniku Nikoliću, kao svom velikom prijatelju, i rođendan. PREDSEDNIK Ruske Federacije… »

U Srbiji najgori tretman prema ženama, invalidima, starijima i Romima

Glas Amerike 13.02.2017
Pored navedene tri najčešće kategorije, najviše se diskriminišu osobe i na osnovu bračnog i porodičnog statusa, ali i na osnovu seksualne orijentacije, izjavila je poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković. Najveća diskriminacija se… »

Vesti iz ‘komšiluka’: Oglasila se i Kolinda Grabar-Kitarović povodom napada na Grobare

Hot sport 13.02.2017
U borbi za drugo mesto u ABA JTD ligi Cedevita je savladala u derbiju Partizan, ali je senku na meč bacio napad zagrebačkih huligana na mirne pristalice crno-belih. Tom prilikom je jedan od simpatizera kluba iz BIH pogođen kriglom u glavu i leđa posle… »