Arhiva vesti » petak 17. februar 2017

Vučić: Odlučio sam da prihvatim kandidaturu za predsednika, spreman sam na blisku saradnju sa Nikolićem

Večernje novosti 17.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da danas prihvata kandidaturu za predsednika Srbije. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da danas prihvata kandidaturu za predsednika Srbije. Obraćajući se članovima Glavnog odbora SNS-a, koji je prethodno jednoglasno podržao Vučićevu... »

Mega lako do polufinala Kupa Radivoja Koraća

Beta 17.02.2017
Košarkaši Mega Leksa plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su danas u Nišu lako pobedili Dinamik sa 84:57 (26:17, 21:12, 26:10, 11:18), u četvrtfinalu završnog turnira. Mega je bila dominantna pred oko 1.500 gledalaca u hali Čair, a svi igrači ekipe iz Sremske Mitrovice... »

Nikolić za "Novosti": Čekam dogovor, nikada ne gazim svoju reč

Večernje novosti 17.02.2017
I dalje čekam dogovor sa Vučićem. Pre toga neću doneti nikakvu odluku i svojim izjavama neću nikoga da stavljam pred svršen čin, rekao je za "Novosti" predsednik Srbije Tomislav Nikolić. I DALjE čekam dogovor sa Aleksandrom Vučićem. Pre toga neću doneti nikakvu odluku i svojim izjavama... »

Martinović: Da sam Nikolić, povukao bih se kao gospodin čovek

Blic 17.02.2017
Predsednik poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović izjavio je danas da bi bio neprijatno iznenađen ukoliko bi se Tomislav Nikolić zaista kandidovao za predsednika Republike, jer bi tada postao politički rival Aleksandru Vučiću, poput Saše... »

Ekskluzivno Vučić i Nikolić 15 minuta razgovarali telefonom! Zakazali susret u nedelju!

Kurir 17.02.2017
Predsednik Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić su oko 15 sati završili razgovor telefonom, gde je dogovoreno da se vide u nedelju, nezvanično saznajemo. Kako je rečeno, Nikolić je obećao Vučiću da se neće izjašnjavati dok ne prođe sednica Glavnog Odbora SNS na kojoj bi Vučić... »

BiH obnavlja postupak protiv Srbije za genocid

N1 Info 17.02.2017
U Sarajevu doneta odluka da će BiH podneti zahtev za reviziju presude pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu protiv Srbije za genocid, saopštio je član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović. Izetbegović je to rekao medijima nakon savetovanja u Većnici na koje je bilo pozvano oko 100 pravnih... »

Dan: “d” za Bosnu Parlament stao zbog Izetbegovića, šta je sledeće

Blic 17.02.2017
Namera Bakira Izetbegovića da mimo institucija Bosne i Hercegovine podrži tužbu protiv Srbije dovela je do parlamentarne krize na nivou BiH, a u kojem smeru će se situacija dalje razvijati zavisi od današnjeg savetovanja bošnjačkog člana Predsedništva BiH sa nevladinim organizacijama.... »

Dragica Nikolić: Ovo igralište je važnije od kandidature mog supruga

Blic 17.02.2017
Dragica Nikolić, supruga predsednika Srbije, nije htela danas u Kragujevcu da odgovara na pitanja novinara o predstojećem predsedničkim izborima, rekaši da "ima važnijih stvari od pitanja kandidature njenog supruga Tomislava Nikolića, a među njima je i izgradnja igrališta". Prva dama Srbije... »

"Srbija za Evropu nije 'dvorište' već 'dnevna soba'"

B92 17.02.2017
B92: "Srbija za Evropu nije 'dvorište' već 'dnevna soba'"
Kancelar Austrije Kristijan Kern kaže da Srbija za Evropu nije "dvorište", već "dnevna soba" i da je ona deo koji mora još više da se približi Evropi. Kern je, posle sastanka sa premijerom Srbije Aleksnadrom Vučićem, takođe istakao da u trenutku kada se suočavamo sa nizom izazova, što... »

Božović očekuje pobedu protiv Novog Pazara

Beta 17.02.2017
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da očekuje da njegova ekipa prolećni deo sezone počne pobedom protiv Novog Pazara i dodao da će crveno-beli dati sve od sebe da spreče iznenadjenje na svom stadionu. "Očekujemo da pobedimo i da nastavimo u pobedničkom ritmu iz... »

©2019 Netmark d.o.o.