Arhiva vesti 17.02.2017

Jeremić: SNS je kuća čudnih duša

Beta 17.02.2017
Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je sinoć u Vrbasu da ga ne raduju "dešavanja u kući čudnih duša koja se zove Srpska napredna stranka" zato što u toj borbi, kako je naveo, isplivavaju "elementi najgoreg u jednom… »

Čanak: Nema žalbe na umor, borimo se za trofej

Beta 17.02.2017
Pomoćni trener košarkaškog kluba Partizan Nenad Čanak rekao je da je pokušao da odmori što više igrača u pobedi nad Dunavom jer ekipu čeka borba za finale i trofej Kupa Radivoja Koraća. "Kvalitetnija smo ekipa, to je realno. Ideja je bila da… »

Sledeće nedelje i o parlamentarnim izborima

Dnevnik 17.02.2017
Članica Predsedništva SNS-a i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković najavila je da će sledeće sedmice biti odlučeno da li će, osim predsedničkih izbora, biti. održani i parlamentarni ili neki drugi. – Sledeće nedelje će se odlučiti… »

Martinović: Da sam Nikolić, povukao bih se kao gospodin čovek

Blic 17.02.2017
Predsednik poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović izjavio je danas da bi bio neprijatno iznenađen ukoliko bi se Tomislav Nikolić zaista kandidovao za predsednika Republike, jer bi tada postao politički… »

Vukadinović: Monolitni SNS je naprsao, prisustvujemo molersko-farbarskim radovima da se to prikrije

Kurir 17.02.2017
BEOGRAD - Analitičar Đorđe Vukadinović ocenio je da su višegodišnje tenzije u odnosima Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića kulminirale otvorenim sukobom unutar Srpske napredne stranke (SNS) posle informacija da će se Nikolić kandidovati za… »

Kuburović: Srbija će se boriti svim pravnim sredstvima

Studio B 17.02.2017
Povodom najave zvaničnika BiH da će tražiti reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije za genocid, ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je večeras da Srbija neće trpeti poniženja i boriće se svim pravnim sredstvima, poštujući svoj Ustav i… »

Vučić: Zahtev BIH za reviziju presude biće loš za odnose

Novi magazin 17.02.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je vest o zahtevu Bosne i Hercegovine za reviziju oslobađajuće presude protiv Srbije, teška i loša za odnose dve zemlje. Danas je u Sarajevu na savetovanju pod pokroviteljstvom… »

"Srbija za Evropu nije 'dvorište' već 'dnevna soba'"

B92 17.02.2017
Kancelar Austrije Kristijan Kern kaže da Srbija za Evropu nije "dvorište", već "dnevna soba" i da je ona deo koji mora još više da se približi Evropi. Kern je, posle sastanka sa premijerom Srbije Aleksnadrom Vučićem, takođe istakao da u trenutku… »

DSS: Šta je predao Vučić o Carinskoj uniji Balkana?

RTV 17.02.2017
BEOGRAD - Demokratska stranka Srbija (DSS) pozvala je predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da najhitnije obelodani sadržaj dokumenta koji je danas predao austrijskom kancelaru Kristijanu Kernu. Šokantno zvuči Vučićevo priznanje da je "papir… »

Cvetković se vratio u Napredak!

Mozzart sport 17.02.2017
"Kada sam dobio poziv predsednika Marka Miškovića odmah sam prihvatio angažman", objasnio je desni bek. Fudbalski klub Napredak saopštio je danas da je nekoliko sati pre zatvaranja zimskog prelaznog roka u svoje redove vratio Miloša Cvetkovića… »