Izvor: B92 arhiva vesti 17.02.2017

Nikolić: Postojale su dve varijante, kandidovaću se ako...

B92 17.02.2017
Predsednik Tomislav Nikolić izjavio je da postoji mogućnost da se ponovo kandiduje za predsednika, i da to zavisi od odnosa s premijerom Aleksandrom Vučićem. "Mi smo imali različite vrste dogovora… Ja sam bio ubeđen da u vezi s predsedničkim… »

Novica ponovo smirivao navijače zbog vređanja

B92 17.02.2017
Utakmica poslednjeg četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća između Partizana i Dunava dva puta je prekinuta zbog nesportskog skandiranja navijača crno-belih. Pristalice beogradskog na startu drugog poluvremena vređali su porodicu Čović i premijera Srbije… »

Gojkovićeva: Žao mi je, mislila sam da poznajem Nikolića

B92 17.02.2017
Beograd -- Funkcionerka SNS i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković navela je da je aktuelni premijer Aleksandar Vučić pokazao apsolutnu racionalnost. Kako je rekla za TV Prva, SNS je na sednici Predsedništva stranke imala jednog kandidata i… »

Vučić stigao na sednicu Glavnog odbora SNS

B92 17.02.2017
Beograd -- Sednica Glavnog odbora SNS počela je u Sava centru, a predsednik stranke Aleksandar Vučić neće prisustvovati prvom delu sednice. Na sednici bi trebalo da bude doneta odluka o predlogu Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude… »

Agencije: Zahtev za reviziju "gura" BiH u političku krizu

B92 17.02.2017
Sarajevo -- Najava zvaničnika BiH da će tražiti reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije mogla bi da izazove političku krizu u BiH, ocenile su svetske agencije. "Može se očekivati da će odluka gurnuti Bosnu u političku krizu, dok poslanici… »

"Srbija neće trpeti poniženja, boriće se"

B92 17.02.2017
Beograd -- Srbija neće trpeti poniženja i boriće se svim pravnim sredstvima, poštujući svoj Ustav i zakone, međunarodno javno pravno i međunarodne principe. To je izjavila ministarka pravde Srbije Nela Kuburović povodom najave zvaničnika BiH da… »

"Postoji razlika između nas i njih, Tomislav to razume"

B92 17.02.2017
Lider SNS Aleksandar Vučić je, nakon što mu je Glavni odbor SNS jednoglasno dao podršku za kandidaturu, govorio o aktuelnom predsedniku Tomislavu Nikoliću. "Želim da vas podsetim na veoma važnu ulogu koju je za ovu stranku imao predsednik Srbije… »

"Srbija za Evropu nije 'dvorište' već 'dnevna soba'"

B92 17.02.2017
Kancelar Austrije Kristijan Kern kaže da Srbija za Evropu nije "dvorište", već "dnevna soba" i da je ona deo koji mora još više da se približi Evropi. Kern je, posle sastanka sa premijerom Srbije Aleksnadrom Vučićem, takođe istakao da u trenutku… »

Tadić: Još ima šanse, Jeremić i Janković da se dogovore

B92 17.02.2017
Beograd -- Predsednik SDS Boris Tadić pozvao je Sašu Jankovića i Vuka Jeremića da se dogovore da jedan od njih dvojice bude predsednički kandidat. Tadić je rekao da je sada, posle najavljene kandidature Tomislava Nikolića, šansa da se opozicija… »

Cvetković iz Zvezde ponovo u Napretku

B92 17.02.2017
Napredak je saopštio da je nekoliko sati pre zatvaranja zimskog prelaznog roka u svoje redove vratio Miloša Cvetkovića, dosadašnjeg igrača Crvene zvezde. Cvetković je u Napretku igrao 2013. i 2014. godine kada je prešao u Zvezdu. "U Kruševac je… »