Izvor: BK TV arhiva vesti 17.02.2017

Nikolić: Postoje dve varijante, kandidovaću se za predsednika ako... (video)

BK TV 17.02.2017
Informacija da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlučio da uđe u predsedničku trku za drugi mandat, izazvala je pravi zemljotres na političkoj sceni. O toj odluci izjasnili su se gotovo svi akteri političkog života, kao i brojni analitičari… »

Zahtev lažan, očekujem postupak protiv Izetbegovića

BK TV 17.02.2017
Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je večeras da je zahtev za reviziju presude MSP po tužbi BiH protiv Srbije lažan i da očekuje od pravosudnih organa pokretanje krivičnog postupka protiv Bakira Izetbegovića. Dodik je rekao da Srbi u BiH među… »

BiH podnosi zahtev za reviziju presude protiv Srbije

BK TV 17.02.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović saopštio je da će u ime države podneti zahtev za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije. Izetbegović je nakon dvosatnog savetovanja sa stotinak stručnjaka i predstavnika vlasti i Islamske… »

Hitan nalog tužilaštva: Uhapšen generalni sekretar SDA Bakira Izetbegovića!

BK TV 17.02.2017
Uhapšen je zbog nezakonitog zapošljavanja u javnim preduzećima. Generalni sekretar SDA Amir Zukić uhapšen je danas po nalogu Tužilaštva KS, potvrdila je Azra Bavčić, portparolka ovog Tužilaštva. Zukić je uhapšen zbog nezakonitog… »

Majke iz Crne Gore prenoćile ispred zgrade vlade, jake policijske snage u gradu! (foto)

BK TV 17.02.2017
Jedan broj majki, koje protestuju u Podgorici zbog smanjenja nadoknada za troje i više dece, prenoćio je ispred zgrade vlade. Kako javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta, majke su noć provele pevajući tradicionalne crnogorske pesme. Zgradu vlade i… »

Crna Gora: Krivična prijava protiv trojice lidera DF-a

BK TV 17.02.2017
Osnovno državno tužilaštvo naložilo je podnošenje krivične prijave protiv poslanika opozicionog Demokratskog fronta Milana Kneževića, Milutina Ðukanovića i Branka Radulovića. Prijave su podnete zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja… »

Šešelj: Očekujem da Vučić neće popustiti!

BK TV 17.02.2017
Lider SRS Vojislav Šešelj očekuje da Aleksandar Vučić neće popustiti pred najavom predsedničke kandidature Tomislava Nikolića, da će ga stranka danas u tome jednoglasno podržati, a ne isključuje mogućnost da Nikolić odustane od kandidature i… »

Preminuo poznati hrvatski političar

BK TV 17.02.2017
Marko Veselica, istaknuti ekonomista i političar, preminuo je jutros u bolnici Fran Mihaljević nakon duge i teške bolesti, saopštila je njegova porodica. Kao istaknuti svedok Hrvatskog proleća pod optužbom za "hrvatski nacionalizam" uhvatile su ga… »

Raspisan javni konkurs za rekonstrukciju Starog savskog mosta

BK TV 17.02.2017
Raspisan je javni poziv za izradu urbanističko-arhitektonskog konkursa za rekonstrukciju Starog savskog mosta, kao i za izradu tehničke dokumentacije, saopštila je Gradska uprava. Učesnici konkursa treba da dostave svoja rešenja u roku od tri meseca… »

Vučić prihvatio kandidaturu za predsednika Srbije!

BK TV 17.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić prihvatio je danas kandidaturu za predsednika Srbije, na osnovu jednoglasnog predloga Glavnog odbora Srpske napredne stranke. "Odlučio sam se da prihvatim kandidaturu za predsednika Srbije, zato što čvrsto verujem da… »