Izvor: Danas arhiva vesti 17.02.2017

Tomislav Nikolić pozvao na strpljenje

Danas 17.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije želeo da odgovara na pitanja novinara, pozivajući ih na strpljenje."Sačekajte još malo", kratko je rekao Nikolić upitan da li želi da da izjavu. Nekoliko novinarskih ekipa sačekalo je predsednika u Palati… »

Crvena zvezda i FMP prvi polufinalisti

Danas 16.02.2017
Crvena zvezda je rutinski i ubedljivo u četvrtfinalu Kupa Koraća savladala Spartak- 99:47 i u subotu uveče će se u polufinalu sastati sa svojim razvojnim timom FMP-om koji je takođe bio ubedljv protiv subotičkog Spartaka sa 77:58. Od početka meča… »

Vučić: Hteli su i izlazim im na crtu

Danas 17.02.2017
Nikolić i Vučić su danas oko 15 časova razgovarali telefonom. Glavni odbor Srpske napredne stranke jednoglasno je glasao da Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika na izborima. U Sava centru je, iza zatvorenih vrata održana sednica Glavnog… »

Predsedništvo PUPS-a podržalo Vučića

Danas 17.02.2017
Predsedništvo PUPS, na današnjoj sednici, dalo je punu podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, saopštila je informativna služba PUPS-a. "Reformski kurs Aleksandra Vučića i njegovi napori da se postigne dugoročna stabilnost… »

Dragica Nikolić: Ima važnijih pitanja od kandidature

Danas 17.02.2017
Dragica Nikolić, supruga predsednika Srbije, danas u Kragujevcu nije htela da odgovara na pitanja novinara o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji, konstatujući “da ima i važnijih stvari od pitanja kandidature njenog supruga Tomislava… »

Kern podržava Srbiju u formiranju slobodne trgovinske zone Balkana

Danas 17.02.2017
Austrijski kancelar Kristijan Kern izjavio je da podržava predlog srpskog premijera Aleksandra Vučića o formiranju slobodne trgovinske zone Zapadnog Balkana, u okviru Cefta regiona. Nakon razgovora u Beogradu, Vučić je rekao da je Kernu uručio… »

Gradnja autoputa Surčin - Obrenovac od 1. marta

Danas 17.02.2017
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da 1. marta počinje gradnja deonice autoputa Surčin - Obrenovac na Koridoru 11, koja bi trebalo da bude gotova novembra 2019. i da će ove godine biti završen… »

Admiral odbio Trampa

Danas 17.02.2017
Administracija novog američkog predsednika Donalda Trampa je doživela još jedan udarac kada je viceadmiral Robert Harvord odbio ponudu da postane predsednički savetnik za nacionalnu bezbednost, javio je AP. Harvord je izjavio agenciji da je on odbio… »

Majke povele noć ispred crnogorske vlade

Danas 17.02.2017
Više od 100 žena, koje traže da se ne smanjuje naknada za majke sa troje i više dece, prenoćilo je ispred zgrade Vlade Crne Gore pošto su obaveštene da će ih premijer Crne Gore Duško Marković primiti tek sledeće nedelje, preonsi Srna. Kako se… »

Agencija ne štiti Sinišu Malog

Danas 17.02.2017
Agencija za borbu protiv korupcije saopštila je danas da ne štiti gradonačelnika Beograda Sinišu Malog kao ni bilo kojeg drugog funkcionera, kako tvrde pojedini mediji. Kako se navodi u saopštenju, do sada nisu bili malobrojni funkcioneri koji su… »