Izvor: Insajder arhiva vesti 17.02.2017

Nikolić: Pretpostavljam da je Vučić odlučio da se ne dogovorimo

Insajder 17.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić dao je intervju Sputnjiku uoči sednice Glavnog odbora Srpske napredne stranke. Sudeći po onome što je Nikolić rekao, odluka GO da podrži Vučića za predsedničkog kandidata ne znači i njegovo povlačenje iz… »

Vučić: Zahtev za reviziju loš za odnose Srbije i BiH

Insajder 17.02.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je vest o zahtevu BiH za reviziju oslobađajuće presude protiv Srbije teška i loša za odnose dve zemlje. "Srbija ničim nije izazvala takvu odluku BiH", rekao je Vučić, objavio je Blic. On je… »

Insajder: I posle GO SNS-a javnost ostala uskraćena za odgovore na brojna pitanja

Insajder 17.02.2017
Za sada je jasno samo to da je Aleksandar Vučić predsednički kandidat SNS-a. Glavni odbor stranke je takvu odluku doneo jednoglasno. Među onima koji su glasali „za“ bio je i sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića Radomir. Nije, međutim… »

Predsednički kandidat SNS-a Aleksandar Vučić: Neću da čujem nikoga od vas da kaže ružnu reč o Nikoliću (VIDEO)

Insajder 17.02.2017
Aleksandar Vučić je jednoglasno izabran za predsedničkog kandidata SNS-a na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke u Centru Sava. Vučić je dočekan aplauzom koji je trajao nekoliko minuta. Prvih dvadesetak minuta obraćanja članovima GO… »

BiH traži reviziju presude po tužbi protiv Srbije za genocid

Insajder 17.02.2017
U Sarajevu je doneta odluka da BiH podnese zahtev za reviziju presude pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu protiv Srbije za genocid, saopštio je član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, javljaju mediji u Sarajevu. "Biće krize. Ali ne teške jer do… »

Varadi za Insajder o reviziji tužbe BiH protiv Srbije: Teško mi je da zamislim novi dokaz za genocid

Insajder 17.02.2017
Tibor Varadi, nekadašnji član tima Srbije pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu i stručnjak za međunarodno pravo kaže za Insajder.net da postoje proceduralne poteškoće za pokretanje revizije tužbe BiH protiv Srbije za genocid. „Prvo, relevantne… »

Nikolić razgovarao s Vučićem?

Insajder 17.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je Kuriru da je danas u 15.00 telefonom razgovarao s premijerom Aleksandrom Vučićem. "Tačno je, razgovarao sam sa Aleksandrom, ali ne mogu da otkrivam detalje", istakao je Nikolić. Ovo je drugi put u… »

Agencija za borbu protiv korupcije: Ne štitimo Malog, poslali smo dokumenta Tužilaštvu i Poreskoj upravi

Insajder 17.02.2017
Agencija za borbu protiv korupcije ne štiti gradonačelnika Beograda Sinišu Malog, kao ni bilo kog drugog funkcionera, kako tvrde pojedini mediji, saopštila je Agencija. Agencija u saopštenju ukazuje na to da se ovim slučajem bavila od 2014. do 2016… »

Vučić: O predsedniku samo lepe reči

Insajder 17.02.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić nije želeo da na konferenciji za medije posle susreta s austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom odgovara na dnevnopolitička pitanja. "Pogotovo ne želim da se bavim tračevima, poluistinama, čak i istinama, koji su… »

Izbori pre izbora: Ko je iznenađen, ko razočaran, ko uplašen

Insajder 17.02.2017
Politička scena Srbije promenjena je preko noći. Prebrojavanje, napadi, osude, iščekivanje reakcija - posledica su nezvanične informacije da je Tomislav Nikolić rešio da se i on kandiduje za predsednika Srbije, samo dan pošto je Predsedništvo… »