Izvor: Kurir arhiva vesti 17.02.2017

Jeremić u Vrbasu: SNS je kuća čudnih duša

Kurir 17.02.2017
VRBAS - Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić ocenio je večeras u Vrbasu da bi kao neko ko se kandiduje za predsednika Srbije možda trebalo da se raduje onome što se dešava u „kući čudnih duša koja se… »

Vučić će prisustvovati sednici go SNS, ali posle rasprave o kandidatu za predsednika Srbije!

Kurir 17.02.2017
BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić neće prisustvovati raspravi na sednici Glavnog odbora ove stranke, ali se njegov dolazak očekuje po njenom završetku, rečeno je u SNS. Naime, potpredsednik SNS Miloš… »

Vukadinović: Monolitni SNS je naprsao, prisustvujemo molersko-farbarskim radovima da se to prikrije

Kurir 17.02.2017
BEOGRAD - Analitičar Đorđe Vukadinović ocenio je da su višegodišnje tenzije u odnosima Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića kulminirale otvorenim sukobom unutar Srpske napredne stranke (SNS) posle informacija da će se Nikolić kandidovati za… »

Dodik o reviziji tužbe: Nije bilo dokaza ni pre deset godina, nema ih ni sada

Kurir 17.02.2017
Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je večeras, nakon što je bošnjački član Predsedništva BiH najavio podnošenju zahteva za reviziju presude MSP po tužbi BiH protiv Srbije, da je taj zahtev lažan i da očekuje od pravosudnih organa pokretanje… »

Nela Kuburović: Borićemo se pravnim sredstvima protiv revizije tužbe BiH

Kurir 17.02.2017
BEOGRAD - Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je danas da će se Srbija protiv revizije tužbe Bosne i Hercegovine boriti svim pravnim sredstvima, poštujući svoj ustav i međunarodno pravo, dodavši da nećemo trpeti poniženja. Ona je za RTS… »

Dojče vele: Nikolić je partibrejker na žurci Aleksandra Vučića koji fanatično želi da kontroliše sve

Kurir 17.02.2017
"Grobar" Nikolić, kako ga naziva bečki „Prese“, za Vučića bi mogao da se ispostavi kao opasni partibrejker. Jer, ako bude drugog kruga izbora - sve je moguće. "Politički zemljotres u Srbiji", javlja nemačka agencija DPA o „žestokom sukobu… »

Austrijski kancelar: Vučić mi je uzor, nisam sreo političara koji se toliko angažuje

Kurir 17.02.2017
BEOGRAD - Austrijski kancelar Kristijan Kern izjavio je danas u Beogradu, prilikom prijema za austrijske privrednike, da mu je, dok je bio na dužnosti šefa austrijske železnice (OeBB), Aleksandar Vučić bio uzor. On je, kako prenosi agencija APA… »

Nikolić tajanstven na pitanja o kandidaturi: Sačekajte još malo!

Kurir 17.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije danas želeo da odgovara na pitanja novinara, pozivajući ih na strpljenje. "Sačekajte još malo", kratko je rekao Nikolić, upitan da li želi da da izjavu. Nekoliko novinarskih ekipa sačekalo je predsednika u… »

Ministarka Mihajlović: Od marta radovi na deonici Surčin-Obrenovac

Kurir 17.02.2017
BEOGRAD - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je najavila danas da će 1. marta početi radovi na gradnji autoputa Surčin - Obrenovac, koja će biti završena u novembru 2019. Mihajlović je… »

CIA špijunirala izbore u Francuskoj: Evo koji podaci su bili na meti

Kurir 17.02.2017
CIA je prikupljala informacije tokom predsedničkih izbora 2012. godine u Francuskoj, pokazuju tri poverljiva naloga za špijunažu američke agencije, koja je objavio Vikiliks. Špijuniranje je trajalo sedam meseci. Dokumenti pokazuju da su sve glavne… »